You are here

eBOS Technologies: Η μόνη Κυπριακή εταιρεία που συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Τεχνολογίας LEAP 2023 στη Σαουδική Αραβία

01/02/2023 17:17

Η eBOS Technologies, μια πρωτοπόρα εταιρεία που δραστηριοποιείται στις RegTech (Ρυθμιστικές) και FinTech (Χρηματοοικονομικές) τεχνολογίες, είναι η μόνη εταιρεία από την Κύπρο που συμμετέχει στην Έκθεση LEAP 2023 που πραγματοποιείται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στις 6 - 9 Φεβρουαρίου 2023.

Η Έκθεση LEAP, με σλόγκαν «Into New Worlds», είναι μια παγκόσμια διοργάνωση και μια από τις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες εκθέσεις τεχνολογίας στον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση, που αποτελεί την δεύτερη διοργάνωση της LEAP, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της σε περισσότερους από 100,000 επισκέπτες και να φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό αριθμό 900+ εκθετών και 500+ εμπειρογνωμόνων ομιλητών από όλο τον κόσμο. Η λίστα των εκθετών της LEAP περιλαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό από εταιρίες κολοσσούς στην τεχνολογία όπως τη Huawei, το Alibaba, την IBM και την Microsoft και η λίστα των ομιλητών της περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη από εταιρίες όπως την Google, την Forbes, την Oracle και τη NASA!

Η eBOS Technologies, θα εκπροσωπήσει υπερήφανα την Κύπρο σε αυτή την έκθεση με το δικό της αυτόνομο περίπτερο στο Riyadh Front Expo Centre, Σταντ H4 A71. Οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν με ένα από τα πέντε μέλη της ομάδας της eBOS που θα είναι παρόντα στο σταντ και να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα λογισμικών λύσεων που η eBOS προσφέρει στο παγκόσμιο πελατολόγιό της.

Η LEAP 2023 διαφημίζεται από πλειάδα παγκοσμίων μέσων ενημέρωσης όπως το WIRED, το CNBC, το Bloomberg και το Vice. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, απλά το μόνο που απαιτείται είναι η ηλεκτρονική εγγραφή σας ως επισκέπτης. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την έκθεση, τις ώρες λειτουργίας και για πρόσβαση στον σύνδεσμο για τη δωρεάν εγγραφή επισκεπτών.