You are here

Εγκαίνια υπερσύγχρονου καταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας στη Λεμεσό

19/05/2008 15:39
Τελέστηκαν, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2008, τα εγκαίνια του νέου, μεταστεγασμένου και υπερσύγχρονου καταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας, στην κεντρική εμπορική οδό Πάφου 15, στη Λεμεσό.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο έντιμος Υπουργός Συγκοινωνιών & Έργων κος Νίκος Νικολαϊδης, στην παρουσία βουλευτών, αρχών της πόλης, επιχειρηματικών και οικονομικών παραγόντων, Μ.Μ.Ε., πελατών και συνεργατών της Ελληνικής Τράπεζας καθώς επίσης και διοικητικών συμβούλων και ανώτερων διευθυντών του Ομίλου. Τον αγιασμό τέλεσε, εκ μέρους του Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιου, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Φιλόθεος.

Σε ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας κ. Μάκης Κεραυνός, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το κατάστημα που σήμερα εγκαινιάζουμε, συνάδει με την πελατοκεντρική αντίληψη του Ομίλου μας και το σεβασμό με τον οποίο περιβάλλουμε όλους τους πελάτες μας, μικρούς και μεγάλους. Αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε ένα αισθητικά, λειτουργικά και τεχνολογικά αναβαθμισμένο τραπεζικό περιβάλλον, το οποίο όμως να αναδεικνύει και επιβεβαιώνει το φιλικό και ζεστό χαρακτήρα και τη νοοτροπία της Τράπεζάς μας. Προπάντων όμως, αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα εφαρμογής της νέας, ξεκάθαρης στρατηγικής που έχει υιοθετήσει τελευταία ο Όμιλός μας, κεντρικό στοιχείο της οποίας είναι η ανάδειξη της ποιότητας εξυπηρέτησης ως το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του οργανισμού, πάνω στο οποίο βασίζουμε τη γενική ανάπτυξη του Ομίλου».

Το νέο κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στη Λεμεσό, αποτελεί ένα σύγχρονο επαγγελματικό χώρο, όπου οι πελάτες θα νιώθουν ευχάριστα και το προσωπικό θα εργάζεται άνετα ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τον κάθε συναλλασσόμενο με την Ελληνική Τράπεζα. Ξεχωρίζει για το ψηλό επίπεδο αισθητικής, άνεσης, τεχνολογίας και λειτουργικότητας.