You are here

Έχεις κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας… έχεις επιστροφή χρημάτων!

24/03/2023 09:21

Μπλε - Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Ελληνικής Τράπεζας

Είναι ευχάριστο για κάθε καταναλωτή, όταν μετά από μια αγορά λάβει πίσω μέρος του ποσού που κατέβαλε. Σε μία εποχή διογκωμένων λογαριασμών και αυξημένων εξόδων, το να μπορείς να κερδίζεις, ενώ ψωνίζεις, είναι χωρίς αμφιβολία θετική εξέλιξη. Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, δεν μαζεύουν πλέον πόντους, αλλά απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων.

Το Μπλε αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών που χρησιμοποιούν τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας, διασφαλίζοντάς τους μείωση των εξόδων στις αγορές τους. Ο πελάτης, κάθε φορά που πληρώνει για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε, βλέπει την ανάλογη επιστροφή χρημάτων για τις αγορές του μέσω της εφαρμογής Mple Rewards.

Εκτός από την επιστροφή χρημάτων από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά στους χρήστες της εφαρμογής Mple Rewards, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων.

Καθώς το Μπλε περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, όπως οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, τα καταστήματα STEPHANIS, το Leroy Merlin, τα πρατήρια καυσίμων Πετρολίνα, Agip & Eni αλλά και τα πρατήρια καυσίμων Shell, τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barrett, αρτοποιεία και ταξιδιωτικά γραφεία, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από προσφορές μόνο γι’ αυτούς.

Δικαίωμα  συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να κατεβάσει και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή Mple Rewards κάνοντας εγγραφή. Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη από το App Store, το Google Play και το Huawei App Gallery.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τις προσφορές, να δουν πόσα χρήματα έχουν συλλέξει και ποιο είναι το υπόλοιπό τους, αλλά και να καθορίσουν τις ρυθμίσεις που επιθυμούν για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.hellenicbank.com/mple.