You are here

Ειδικό λογισμικό για τη Ford Κύπρου

16/12/2007 12:07
Η Michaels Automotive, η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις αυτοκινήτων στην Κύπρο, υπέγραψε συμφωνία εφαρμογής του λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων και αυτοκινήτου Microsoft Dynamics NAV και VMS Camaleon, με την Noesis, θυγατρική της Logicom.

Στόχος της Michaels Automotive, είναι ο εκσυγχρονισμός των εσωτερικών συστημάτων και η εισαγωγή καινούργιων τεχνολογιών πληροφορικής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή πληροφόρησης στη διεύθυνση, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Η Noesis θα υλοποιήσει το δημοφιλές και προηγμένο ERP, Microsoft Dynamics NAV (Navision), μαζί με τις εξειδικευμένες επεκτάσεις για τον τομέα του αυτοκινήτου, VMS Camaleon και θα αντικαταστήσει το υπάρχων σύστημα SAP/R3. Το ολοκληρωμένο σύστημα καλύπτει όλη τη λειτουργικότητα που απαιτεί μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο αυτοκίνητο και συμπεριλαμβάνει αγορές, πωλήσεις, παραγγελίες, συνεργείο, ανταλλακτικά και οικονομική διαχείριση.

H Michaels Automotive. είναι η αποκλειστική εισαγωγική εταιρεία στην Κύπρο, για τα αυτοκίνητα FORD.

Η εταιρεία είχε μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία στην ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια κατέχοντας περίπου 14% της Κυπριακής αγοράς, και την πρώτη θέση σε πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, προστίθεται στην ανακοίνωση.