You are here

Εκατόν πρόσθετες πτήσεις ΚΑ για το καλοκαίρι

25/01/2010 16:31
Εκατόν επιπλέον ναυλωμένες πτήσεις μετ’ επιστροφής σε οκτώ προορισμούς της Ελλάδας και άλλες πανέμορφες πόλεις της Ευρώπης (Πράγα, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Βενετία) και της Αιγύπτου (Σιαρμ Ελ Σεϊχ) θα πραγματοποιήσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές το ερχόμενο καλοκαίρι, διευρύνοντας σημαντικά το πεδίο των επιλογών των Κυπρίων για αποδράσεις και διακοπές.

Συγκεκριμένα, οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν υπογράψει σχετική συμφωνία με τον τουριστικό οργανισμό Royal Holidays για την πραγματοποίηση των πτήσεων αυτών, οι οποίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 30 Αυγούστου. Η συμφωνία Κ.Α - Royal Holidays, προβλέπει τη μεταφορά 16,000 επιβατών, οι οποίοι θα μπορούν μεταξύ άλλων να επισκεφθούν προορισμούς στην Ελλάδα όπως Αλεξανδρούπολη, Σαντορίνη, Μύκονο, Καβάλα, Κέρκυρα, Σκιάθο, Σάμο και Ρόδο.

Στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, οι Κυπριακές Αερογραμμές θα πραγματοποιήσουν πρόσθετες ναυλωμένες πτήσεις σε ιταλικούς προορισμούς όπως Ρώμη, Μιλάνο και Βενετία, στην Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη της Ισπανίας και την πανέμορφη Πράγα της Τσεχίας. Στο πρόγραμμα έχει επίσης περιληφθεί και το Σιαρμ Ελ Σιέιχ που αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά τουριστικά θέρετρα της Αιγύπτου. Ολες οι πτήσεις θα ξεκινούν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις Κυπριακές Αερογραμμές, δεδομένου ότι υπογράφεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και προσφέρει την ευκαιρία για ενίσχυση των εσόδων της Εταιρείας.