You are here

Εκδήλωση “PwC runs for Life” από την PwC Κύπρου

17/04/2019 17:05

Εκδήλωση με τίτλο “PwC runs for Life’’, διοργάνωσε το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019,στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, η PwC Κύπρου, με στόχο την  προώθηση των αξιών που διέπουν την λειτουργία του οργανισμού, αλλά και την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων του προσωπικού.

Η εκδήλωση είχε διοργανωθεί για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια με αφορμή την απώλεια του διευθυντικού στελέχους της PwC Κύπρου, Χαράς Granath, το 2016. Με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή που προσέλκυσε η εν λόγω εκδήλωση, η PwC αποφάσισε φέτος να διευρύνει τη διοργάνωση εντάσσοντας περισσότερες διαδρομές.

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει την διαδρομή των 3 χιλιομέτρων με τίτλο «Walk for Hara» εις μνήμη της Χαράς Granath, τη διαγωνιστική διαδρομή 5 χιλιομέτρων με τίτλο «Run for Andreas» εις μνήμη του στελέχους της PwC Κύπρου, Ανδρέα Ιωσήφ, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το καλοκαίρι του 2018 και τη διαδρομή 500 μέτρων για τα μικρά παιδιά. Στην εκδήλωση έδωσαν μαζικά το παρόν τους, εκατοντάδες στελέχη και μέλη του προσωπικού του οργανισμού απ’ όλη την Κύπρο, με τις οικογένειες τους..

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, σημείωσε. «Για όλους εμάς στην PwC, είναι σημαντικό να παρέχουμε στους ανθρώπους μας, που αποτελούν το πολυτιμότεροκεφάλαιο του οργανισμού μας, τη σωστή καθοδήγηση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωματική και ψυχική τους υγεία και ευεξία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ είναι η απόδειξη της σημασίας που αποδίδουμε στη δύναμη της συμμετοχής, της ομαδικότητας και της συνεργασίας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», κατέληξε.