You are here

Εκλέγηκε το νέο ΔΣ του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου

22/06/2022 11:39

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), στην καθιερωμένη του ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου.

Στην Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ παρέστησαν βουλευτές, εκπρόσωποι Υπουργείων, οργανισμών και φορέων και αριθμός ατόμων με Θαλασσαιμία.

Χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Χριστίνα Φλουρέντζου, Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρία, εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, Δρ. Ανδρούλα Ελευθερίου, εκ μέρους του Προέδρου της ΔΟΘ, Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Θαλασσαιμίας και Επίτιμου Προέδρου του ΠΑΣ, κ. Πάνου Εγγλέζου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ, κ. Μίλτος Μιλτιάδους, παρουσίασε τον απολογισμό για τα πεπραγμένα του απελθόντος ΔΣ καθώς και τα δεδομένα και ρυθμίσεις που αφορούν τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στα άτομα με Θαλασσαιμία στο ΓεΣΥ, από το Διευθυντή του ΟΑΥ, κ. Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.

Στο δεύτερο μέρος της ΓΣ έγινε η καθιερωμένη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΣ, παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και επαναδιορίστηκε ο ελεγκτικός οίκος που επιμελείται τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις.

Μετά τη Γενική Συνέλευση, τα μέλη του ΔΣ, όπως αυτά ορίζονται από τις Επαρχιακές Επιτροπές, προχώρησαν στον καταρτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022 – 25.