You are here

Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

13/09/2021 11:52

 

“To Αύριο όπως το ονειρεύεσαι”

Σε έναν κόσμο γεμάτο αλλαγές, όπου η γνώση είναι δύναμη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου. Συμμετείχαν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρίας  καθώς και στελέχη του Διοικητικού Προσωπικού.

Με θεματικό τίτλο «Το Αύριο όπως το ονειρεύεσαι»,  η Διεύθυνση της CNP CYPRIALIFE ανάδειξε τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την Εταιρία, το Δίκτυο και τους εργαζομένους της να ξεχωρίζουν μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Υπευθυνότητα, εγρήγορση, δυναμισμός, ενσυναίσθηση, αποφασιστικότητα, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα,  είναι τα χαρακτηριστικά αυτά με τα οποία,  οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και η CNP CYPRIALIFE είναι πάντα Δυνατοί Δίπλα στους πελάτες τους. Τους στηρίζουν, σε κάθε στάδιο της ζωής τους, ώστε να κτίσουν το δικό τους αύριο όπως το ονειρεύονται.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, συνεχάρη το Δίκτυο Πωλήσεων για την μέχρι τώρα παραγωγική του πορεία, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και μεγάλες προκλήσεις. Όπως ανέφερε ο κ. Φειδία, «Στον Όμιλο CNP CYPRUS, μέλους της διεθνούς ασφαλιστικής υπερδύναμης CNP ASSURANCES, νιώθουμε τον παλμό των μεγάλων αλλαγών. Γι΄ αυτό υιοθετούμε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και εξελίσσουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε και δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας και την κοινωνία. Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας προσβάσιμες σε όλους και μια ολιστική εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης, κτίζοντας μαζί τους ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την Dream Team της CNP CYPRIALIFE, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση και θερμές ευχαριστίες στους Aσφαλιστικούς Συμβούλους της Εταιρίας για την επαγγελματική αφοσίωση και το επίπεδο της δουλειάς τους. Αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της Εταιρίας, τα επιτεύγματα του ανθρωπίνου δυναμικού της και στη στρατηγική που θα ακολουθήσει, ώστε να επιτύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους. Πάντα με προσήλωση στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της.  

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, παρουσίασε τους πρακτικούς τρόπους που ο κάθε Ασφαλιστικός Σύμβουλος μπορεί να στηρίξει κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά για να κτίσει το δικό του αύριο όπως αυτός το ονειρεύτηκε.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ως προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Μάριο Γεωργίου ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο και κατέλαβε την ένατη θέση στο μονόζυγο. Τον συντονισμό της συζήτησης που ακολούθησε, ανέλαβε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.