You are here

Ελληνική Τράπεζα: Πρωτοποριακό Σχέδιο «Το Επιλεγμένο» για χρηματοδότηση αυτοκινήτου

15/05/2009 12:22
Η Ελληνική Τράπεζα και πάλι πρωτοπορεί! Αυτή τη φορά, οι Χρηματοδοτήσεις της Ελληνικής Τράπεζας επέλεξαν αυτοκίνητα, μέσα στα πλαίσια του νέου Σχεδίου «Το Επιλεγμένο», και προσφέρουν χρηματοδότηση για αγορά τους με πολύ ευνοϊκό επιτόκιο, ίδιο με το επιτόκιο χρηματοδότησης των καινούριων αυτοκινήτων.

Το νέο Σχέδιο της Ελληνικής Τράπεζας (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ έχει ήδη εντυπωσιάσει το ευρύ κοινό, και ιδιαίτερα τους ενδιαφερόμενους αγοραστές εισαγόμενου αυτοκινήτου πρώτης εγγραφής στην Κύπρο, και τους έχει βοηθήσει να επιλέξουν αυτοκίνητο, και – κυρίως – αυτοκίνητο πολυτελείας.

Η Ελληνική Τράπεζα (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση αυτοκινήτου και όχι μόνο, γνωρίζοντας την ανάγκη του πιθανού αγοραστή για επιλογή αυτοκινήτου, επέλεξε – ανάμεσα σε δεκάδες συνεργάτες της σε όλες τις πόλεις – συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ηλικίας 2 έως 3 ετών, και προσφέρει χαμηλότερο επιτόκιο χρηματοδότησής τους, με πολύ ελκυστικούς όρους.

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι αναθερμαίνει την αγορά αυτοκινήτου, ειδικά στα εισαγόμενα αυτοκίνητα πρώτης εγγραφής στην Κύπρο. Ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ κ. Νίκος Χατζηνικολάου ανάφερε χαρακτηριστικά: «εμείς, στην Ελληνική Τράπεζα (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ, συνεχίζουμε να εγκρίνουμε αιτήσεις – που ικανοποιούν τα δανειοδοτικά μας κριτήρια – χωρίς ενδοιασμούς. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό τόσο του ιδιώτη πελάτη μας όσο και του επιχειρηματία, μικρού ή μεγάλου. Ως ένδειξη της υποστήριξης της αγοράς, επεξεργαζόμαστε και θα ανακοινώσουμε σύντομα κι’ άλλα σχέδια προώθησης και ανάπτυξης του τομέα πώλησης αυτοκινήτων».

Ο κ. Χατζηνικολάου εξήγησε, καταλήγοντας, πως «η Ελληνική Τράπεζα (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ, εκτός από το επαγγελματικό της ενδιαφέρον, ενδιαφέρεται ταυτόχρονα και για την υποστήριξη της κοινωνίας και του κοινωνικού οφέλους, όπως είναι η περαιτέρω ασφάλεια στους κυπριακούς δρόμους με πιο ασφαλή και τεχνολογικά αναπτυγμένα αυτοκίνητα».