You are here

Το εμβληματικό αεροσκάφος A380 της Emirates επιστρέφει στους αιθέρες

07/08/2020 10:10

Λονδίνο, Παρίσι, Κάιρο, Άμστερνταμ και Γκουανγκζού, οι πρώτοι προορισμοί

Το εμβληματικό αεροσκάφος A380 της Emirates επιστρέφει στους αιθέρες πραγματοποιώντας πτήσεις σε 5 διεθνείς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, από αυτήν την εβδομάδα, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις με το A380 στο Άμστερνταμ και το Κάιρο, ενώ εισήγαγε μια δεύτερη καθημερινή πτήση στο Λονδίνο (Χίθροου). Επιπλέον πραγματοποιεί μία καθημερινή πτήση στο Παρίσι και θα πετάει μία φορά την εβδομάδα στο Γκουανγκζού. Με την επαναφορά του A380, η Emirates στοχεύει στην εξυπηρέτηση της παγκόσμιας ζήτησης και στην προσφορά περισσότερων επιλογών στους πελάτες της.

Η εμπειρία του Emirates A380 παραμένει ιδιαίτερα περιζήτητη, καθώς οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν τις ευρύχωρες και άνετες καμπίνες της. Η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει σταδιακά το πρόγραμμα πτήσεων των Α380 ανάλογα με τη ζήτηση και τις επιχειρησιακές ανάγκες.

Οι πελάτες μπορούν προς το παρόν να πετούν με το αεροσκάφος καθημερινά στο Άμστερνταμ, τέσσερις φορές την εβδομάδα στο Κάιρο, δύο φορές την ημέρα στο Λονδίνο Χίθροου, μία φορά καθημερινά στο Παρίσι και μία φορά την εβδομάδα στο Γκουανγκζού (από τις 8 Αυγούστου).

Επιπλέον, θέτοντας ως προτεραιότητα πάντοτε την ασφάλεια, η Emirates επεκτείνει σταδιακά τις υπηρεσίες επιβατών σε 70 πόλεις τον Αύγουστο, επαναφέροντας και υπερβαίνοντας το 50% του δικτύου προορισμών της πριν από την πανδημία.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της περιοχής της Ασίας μπορούν να απολαύσουν ασφαλείς και άνετες πτήσεις ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να σταματήσουν ή να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη υποδέχεται επίσημα τους επισκέπτες για λόγους εργασίας και τους τουρίστες.

Όλοι οι επιβάτες που φτάνουν στο Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων των επιβατών πτήσεων ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι, των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία έρχονται, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος PCR τεστ για τον COVID-19.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.emirates.com/gr/english/help/your-safety/?

Δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για κόστη σχετικά με τον COVID-19: Οι πελάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με Emirates έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 (η πρώτη πτήση θα ολοκληρωθεί στις ή πριν από τις 31 Οκτωβρίου 2020) και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη  πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.emirates.com/COVID19assistance

Προϋποθέσεις εισόδου για τουρίστες: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.emirates.com/gr/english/help/flying-to-and-from-dubai/?#