You are here

Εναλλακτικοί τρόποι διεκπεραίωσης συναλλαγών στην Τράπεζα Κύπρου

14/01/2021 14:19

Λειτουργώντας ως σύμμαχος στις προσπάθειες της Πολιτείας για περιορισμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η Τράπεζα Κύπρου, σαςπροσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων,που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

H Τράπεζα Κύπρου καλεί τους πελάτες της να περιορίσουν τις κινήσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας κατά της εξάπλωσης του Covid-19, για την προστασία των ιδίων και των οικογενειών τους. 

Για τον σκοπό αυτό προσφέρει γρήγορες, απλές, οικονομικές και ασφαλείς ψηφιακές επιλογές μέσα από την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του Cyprus ON (CYON – www.bankofcyprus.com.cy/cyon), έτσι ώστε να μην χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματά της.

Μέτρα για την ασφάλεια και υγεία των πελατών της:

  • Εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων από τις 08:00 μέχρι τις 09:00. Οι πελάτες που δεν ανήκουν σε αυτές, εξυπηρετούνται κανονικά μετά τις 09:00 το πρωί.
  • Καταθέσεις μετρητών ή επιταγών επιχειρήσεων μέσω των 2 νέων τύπων μηχανών καταθέσεων, κατόπιν συνεννόησης με λειτουργό εξυπηρέτησης ή με το κατάστημα  (Τοποθεσίες μηχανών)
  • Καταθέσεις μετρητών πάνω από €2,000 και/ή πέραν των 3 επιταγών συνεχίζουν να γίνονται μέσω παράδοσης φακέλου.
  • Η πληρωμή λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας γίνεται μόνο μέσω της υπηρεσίας 1bank&ATM.
  • Αναλήψεις μετρητών κάτω από €500 γίνονται μόνο μέσω των ΑΤΜ.
  • Εκτελέσεις μισθοδοσιών σε νομικά πρόσωπαγίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας 1bank.
  • Μεταφορές χρημάτων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα γίνονται μέσω της υπηρεσίας 1bankκαι ΑΤΜ.
  • Η εξυπηρέτηση πελατών για μη ταμειακές πράξεις (π.χ. υπογραφή συμβολαίων, παροχή πληροφοριών, παραλαβή καρτών και βιβλιαρίων επιταγών), γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Ευρύ φάσμα επιλογών

Stay digital, Go 1bank: Ψηφιακές πληρωμές και λύσεις

Οι συνδρομητές του 1bank Internet Bankingκαι BoC Mobile Banking App μπορούν να πραγματοποιούν μεταφορές και πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν το κατάστημα της Τράπεζας ή οποιονδήποτε άλλο οργανισμό.

Με μόνο λίγα κλικ μπορούν να μεταφέρουν ποσά μεταξύ των λογαριασμών τους ή σε οποιονδήποτε άλλο άτομο σε άλλες Τράπεζες στην Κύπρο και εξωτερικό,να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, φορολογίες, οργανισμούς, να ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας και να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς που διατηρούν με άλλες τράπεζες. Επιπρόσθετα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις κάρτες τους για επανέκδοση κωδικού και αντικατάσταση ή ενεργοποίησή του. Επίσης μέσω του Mobile App, δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες να αποκτήσουν τη δική τους εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή.

Quick Pay: Μεταφορές χρημάτων μέσω κινητού τηλεφώνου

H αποστολή και λήψη χρημάτων μεταξύ ιδιωτών πελατών πραγματοποιείται ευκολότερα από ποτέ, με την χρήση της υπηρεσίας Quick Pay μέσω του ΒοC Mobile Banking App, χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του δικαιούχου.

Σύγχρονες μηχανές Business Cash Service

H Τράπεζα Κύπρου, πρόσφατα προχώρησε στην εισαγωγή νέων λύσεων και για τις κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης μετρητών και επιταγών ακόμη και κερμάτων.

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση 15 μηχανών για καταθέσεις χαρτονομισμάτων, κερμάτων μέχρι €20 και επιταγών με χρήση ειδικών φάκελων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί οκτώ μηχανές στη Λευκωσία, πέντε στη Λεμεσό, μία στη Λάρνακα και μία στην Αγία Νάπα.

156 ΑΤΜ σε 110 σημεία παγκύπρια

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα Κύπρου εδώ και χρόνια προσφέρει μέσω τερματικών ΑΤΜ, αυτοματοποιημένες λύσεις κατάθεσης (χαρτονομίσματα και επιταγές) για ιδιώτες ενώ επίσης με μεγάλη επιτυχία, λειτουργούν σε παγκύπρια βάση 21 μηχανές καταμέτρησης κερμάτων.

Cyprus ON: Συντονιστείτε με τη ψηφιακή εποχή

Έχοντας για γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας, η Τράπεζα Κύπρου, σας δείχνει το δρόμο να συντονιστείτε με τη ψηφιακή εποχή. Αξιοποιείστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εγκαταστήστε τα App που προσφέρει, εξοικειωθείτε με τα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να κάνετε τώρα πιο γρήγορες, πιο απλές, πιο οικονομικές και με μεγαλύτερη ασφάλεια τις προσωπικές σας πληρωμές και συναλλαγές.