You are here

Ένατη έκθεση East Med Marine and Oil & Gas

17/04/2019 14:26

Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για  την Ναυτιλιακή Βιομηχανία και του Τομέα του Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 11 & 12 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό, η 9η Έκθεση East Med Marine and Oil & Gas.

Η έκθεση East Med Marine and Oil & Gas διοργανώθηκε από τον όμιλο Fameline Holding Group, και ήταν και φέτος υπό την αιγίδα της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Κυρίας Βασιλικής Αναστασιάδου η οποία τέλεσε και τα εγκαίνια, είχε επίσης την υποστήριξη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (CSC) , του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Cyprus Oil & Gas Association) και του Ινστιτούτου Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST). 

Η έκθεση φιλοξένησε πέραν των 85 εταιριών από όλο τον κόσμο που ασχολούνται με προϊόντα και υπηρεσίες για την ναυτιλιακή βιομηχανία και του τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι πλείστοι εκθέτες είναι εταιρείες που συνεργάζονται και αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Fameline και καλύπτουν τις δραστηριότητες του σε διεθνές επίπεδο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις για τον Τεχνικό Εξοπλισμό Πλοίων, Συστημάτων Ασφάλειας, Αυτοματισμού, Πλοήγησης και Επικοινωνίας, Δεξαμενισμού και Επισκευής Πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως Χημικά, Λιπαντικά, Καύσιμα, Χρώματα, καθώς επίσης και  σε όλους τους τομείς Παραγωγής και Εξόρυξης Υδρογονανθράκων.  

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης, κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις και δεξίωση κοκτέιλ, που σκοπό είχαν να δώσουν την δυνατότητα στους εκθέτες και άλλους ενδιαφερόμενους να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα, που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο όμιλος εταιρειών Fameline Holding Group προγραμματίζει την 10η έκθεση East Med Marine and Oil & Gas, τον Απρίλιο του 2021.