You are here

Εντελώς Νέο Renault Arkana: Πρεμιέρα για το συναρπαστικό SUV coupe

20/09/2021 13:34

Η Renault αποκαλύπτει για πρώτη φορά το εντελώς νέο Renault Arkana, ένα συναρπαστικό SUV μοντέλο με coupé χαρακτήρα. H Renault, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να εντυπωσιάζει, ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία Hybrid και στο νέο της μοντέλο που έρχεται να ταράξει τα νερά σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα αντισυμβατικό SUV coupé, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων ως προς τις διαστάσεις και που ξεχωρίζει για το εξαιρετικό του σχεδιασμό, τον σπορτίφ χαρακτήρα, την έντονη προσωπικότητα και το δυναμικό του στυλ. Το Renault Arkana συνδυάζει περίφημα την κομψότητα ενός saloon αυτοκινήτου με τη στιβαρότητα ενός SUV, πάντοτε με τα πιο υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Το Renault Arkana κάνει πρεμιέρα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

Το πολλά υποσχόμενο Renault Arkana, σε συνδυασμό με το σύστημα κίνησης Hybrid των 145 ίππων, προσφέρει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης σε mild Hybrid kai full Hybrid για μετακινήσεις με οικονομία σε καύσιμα.

Στο εσωτερικό «πρωταγωνιστεί» η κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 9,3 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος μεταβάλλεται ανάλογα με την έκδοση του αυτοκινήτου. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει έναν ευμεγέθη χώρο αποθήκευσης αντικειμένων και προσφέρει ασύρματη φόρτιση για smartphone. Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο coupé SUV της Renault είναι εφοδιασμένο με πλειάδα τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και με υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως cruise control με περιοριστή ταχύτητας, πίσω κάμερα, υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός και πίσω, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, αυτόματη εναλλαγή φώτων, active emergency braking, easy park assist και πολλά άλλα.

Στην κυπριακή αγορά, το Renault Arkana Hybrid με τεχνολογία Hybrid διατίθεται αυτόματο στην τιμή των €26.900. Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα ή κλείστε απευθείας ένα test drive και ζήστε από κοντά την εμπειρία του μοναδικού Renault Arkana στο https://renault.com.cy/home/vehicles/renault-hybrid/arkana/