You are here

Επαναξιολόγηση του κορυφαίου προγράμματος του CIM «ΜΒΑ Shipping»

11/01/2022 09:17

Aκόμη μια επιτυχία του κορυφαίου κυπριακού Business School

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναξιολόγηση-πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών «MBA Shipping (14 Months FT/24 Months PT).

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους του και το κορυφαίο και προσφέρεται στην Λεμεσό με τεράστια επιτυχία από το 2015. Θεωρείται επίσης ένα από τα κορυφαία «MBA Shipping» προγράμματα ανά το παγκόσμιο.

Η επαναξιολόγηση-πιστοποίηση για την περίοδο 2022-2027 από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας για την ανώτερη εκπαίδευση,  είναι τρανή απόδειξη της ποιότητας της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προσφέρει το CIM εδώ και 44 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 100% των απόφοιτων του συγκεκριμένου προγράμματος εργοδοτούνται σε σχετικούς τομείς, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δυνατή απόσβεση επί της επένδυσης.

Το CIM αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και συνεχίζει επικεντρωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία αλλά και στο να ενδυναμώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές του.