You are here

Epic Fiber: Μια νέα, συναρπαστική εμπειρία internet φτάνει τώρα στο σπίτι σου με ταχύτητες μέχρι και 1Gbps

19/04/2021 10:00

Epic Fiber. Από μόνο €19,99/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες

Η Epic «σπάει» τα όρια της ταχύτητας με το Epic Fiber! Αφουγκραζόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο από το σπίτι, η Epic προσφέρει μέσω του δικτύου οπτικών ινών ταχύτητες μέχρι και 1Gbps για απεριόριστες δυνατότητες και μεγαλύτερη ελευθερία!

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, η ανάγκη για μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet στο σπίτι είναι πιο μεγάλη από ποτέ, καθώς εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας σε πολλούς τομείς, όπως απομακρυσμένη εργασία, εκπαίδευση, ψυχαγωγία, τηλεοπτική εμπειρία υπερύψηλης ευκρίνειας, κτλ. Τα δίκτυα οπτικών ινών προσφέρουν στην κοινωνία τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες του μέλλοντος σε ταχύτητες φωτός και αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

Αντιλαμβανόμενη τη σημασία του να προσφέρει πιο γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, η Epic, αξιοποιώντας δίκτυα νέας γενιάς, φέρνει στο σπίτι ένα πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο internet! Το Epic Fiber, σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζεις και να κατεβάζεις αρχεία στο δευτερόλεπτο, να κάνεις stream την αγαπημένη σου ταινία, παρακολουθώντας την σε υψηλή ευκρίνεια και χωρίς καθόλου διακοπές, ενώ οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν τα πεδία μάχης χωρίς «κολλήματα»! Πλέον, με το Epic Fiber όλη η οικογένεια μπορεί να συνδέει πολλαπλές και διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα απολαμβάνοντας απίστευτα γρήγορες ταχύτητες δικτύου ανεπηρέαστα.

Η τεχνολογία οπτικών ινών για να μπορέσει να αλλάξει τις ζωές μας προς το καλύτερο και να ωθήσει την οικονομία σε ανάπτυξη πρέπει να είναι προσιτή σε όλους και όχι σε λίγους προνομιούχους. Και αυτό ακριβώς κάνει η Epic, αφού προσφέρει το Epic Fiber στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, με τα πακέτα σύνδεσης να ξεκινούν από €19,99 το μήνα για τους πρώτους 12 μήνες!

Για το Epic Fiber, o Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε: «Το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic συνεχίζει πιστό στην αφοσίωση του να παρέχει εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή. Στόχος μας να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας το καλύτερο δίκτυο για ίντερνετ στο σπίτι ακριβώς όπως ήδη τους προσφέρουμε το καλύτερο δίκτυο στην κινητή, σε συνδυασμό πάντα με πραγματική οικονομία. Για αυτό και προσφέρουμε το Epic Fiber σε χαμηλές τιμές έτσι ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν και να απολαμβάνουν πλήρως τις απεριόριστες δυνατότητες των νέων ταχυτήτων που προσφέρουν τα δίκτυα οπτικών ινών».

Συνδέσου σήμερα με το internet του μέλλοντος και ξεκίνα να απολαμβάνεις μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας με Epic Fiber, το οποίο υπόσχεται εγγυημένη ταχύτητα και αξιόπιστη ποιότητα δικτύου για μια ψηφιακή εμπειρία που παρόμοια της δεν έχεις ξαναζήσει!

Μάθε περισσότερα ή κάνε αίτηση για σύνδεση με Epic Fiber μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy ή καλώντας στο 800 10 800 καθώς επίσης και μέσω των καταστημάτων της Εpic και των συνεργατών της.

Epic. Great network. Great value.