You are here

Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στα Αραβικά Εμιράτα και Μπαχρέιν

15/01/2009 14:07
Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας Αραβικού Κόλπου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού διοργανώνουν Επιχειρηματικά φόρουμ με σκοπό την προώθηση της Κύπρου σαν Διεθνές Επιχειρηματικό Κέντρο Υπηρεσιών.

Η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 25/01/2009. και θα πραγματοποιηθούν τρεις επιχειρηματικές συναντήσεις στην Σάρτζια στις 26/01/2009, στο Αμπού-Ντάμπι στις 28/01/2009, και στο Μπαχρέιν στις 29/01/2009.

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν ελεγκτικοί και νομικοί οίκοι, εμπορικές εταιρίες, καθώς και εκπρόσωποι του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, του Υπουργία Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, και της Κεντρικής Τράπεζας.

Η προσπάθεια αυτή πέραν από τη γενική πολιτική του ΚΕΒΕ για προώθηση της Κύπρου σαν Επιχειρηματικό Κέντρο, αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών και επαγγελματικών σχέσεων με τις χώρες αυτές. Στοχεύει επίσης στην απάμβλυνση των διαφόρων προβλημάτων που έχει επιφέρει η διεθνής κρίσης στην οικονομία του τόπου μας