You are here

«Επιχείρησε το! » - Ο Γ. Κορρές εντυπωσιάζει στη πρώτη επιχειρηματική διάλεξη της Τρ. Κύπρου

04/04/2008 14:00
Με εξαιρετική επιτυχία και προσέλευση πολλών επιχειρηματιών του τόπου, πραγματοποιήθηκε χθες, η πρώτη από σειρά διαλέξεων υπό τον γενικό τίτλο «Επιχείρησε το!», που διοργανώνει η Τράπεζα Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διάλεξης με τον τίτλο «Επιχείρησε το: “Άλματα αντί βήματα. Μπορεί μια επιχείρηση να κάνει τη μεγάλη ανάπτυξη;” , που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, οι παρευρισκόμενοι, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το success story του καταξιωμένου Έλληνα διεθνή επιχειρηματία Γιώργου Κορρές, των φυσικών προϊόντων και καλλυντικών ΚΟΡΡΕΣ. Έτσι, μέσα από την ιστορία επιτυχίας της ελληνικής μάρκας που ξεκίνησε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και έγινε διεθνές brand, το κοινό άκουσε από κοντά τα σωστά βήματα που χρειάζονται για να πάει μπροστά μια επιχείρηση.

Ο κ. Κορρές ξεκίνησε να εργάζεται στο πιο παλιό Ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Ελλάδας το 1989. Το ανέλαβε πλήρως το 1992 και μέσα σε πέντε χρόνια, εκτός από φαρμακείο, δημιούργησε ένα εργαστήριο παραγωγής Ομοιοπαθητικών σκευασμάτων στα πρότυπα των πιο σύγχρονων της Ευρώπης.

Ο κ Κορρές, μεταξύ άλλων, αφού ανέφερε ότι το προϊόν του το 2006 έφτασε τις πωλήσεις του ύψους των 27 εκ. Ευρώ και έχει παρουσία σε 30 χώρες, πρόσθεσε: “ Σήμα κατατεθέν μας είναι ότι φτιάχνουμε προϊόντα για τα οποία είμαστε περήφανοι και πολλές φορές εκπλήσσουμε ευχάριστα τους πελάτες μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη προγραμματισμένη διάλεξη, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία ασχολείται με τα επίμαχα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις κα συγκεκριμένα, θα συζητηθούν οι ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων του μεταποιητικού αλλά και τουριστικού τομέα από Ευρωπαϊκά και Κρατικά κονδύλια. Κύριος ομιλητής αυτών των διαλέξεων θα είναι ο Δρ Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, ιδρυτής και διευθυντής του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Τάλως», που επικεντρώνει τις υπηρεσίες του σε διεκδίκηση και διαχείριση έργων που χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά Κονδύλια.