You are here

Το Επιμελητήριο σε αποστολή Προώθησης Κυπριακής Ναυτιλίας στο Αμβούργο

02/12/2022 16:33

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των μακροχρόνιων προσπαθειών του για περαιτέρω προώθηση της Κυπριακής Ναυτιλίας στο εξωτερικό, συμμετείχε στην αποστολή προώθησης της Κυπριακής Ναυτιλίας στο Αμβούργο, υπό την ηγεσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη, μεταξύ 29-30 Νοεμβρίου 2022.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας πραγματοποίησε παρουσίαση με τίτλο «Κυπριακή Ναυτιλία: Προοπτικές & Προκλήσεις» και ακολούθησε δεξίωση με καλεσμένους σημαντικούς Γερμανούς πλοιοκτήτες. Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για τους πλοιοκτήτες στο Αμβούργο, να ενημερωθούν για τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο και τις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για υποστήριξη και ενίσχυση της Ναυτιλίας στην Κύπρο, καθώς και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Α. Καζάκος, εκπροσώπησε το Επιμελητήριο σε αυτή την αποστολή και πραγματοποίησε επίσης ξεχωριστά, μια σειρά από παράλληλες συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Αμβούργο, προωθώντας περεταίρω τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας στον τομέα της Ναυτιλίας.