You are here

Επιτυχημένη η πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία της Delfi Auctions

14/05/2021 12:50

Με  επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων της Delfi Auctions η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Η πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα της κυπριακής αγοράς πλατφόρμα της Delfi Auctions ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της δημοπρασίας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκειά της. Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα αναπτύχθηκε εξ’ αρχής από το Τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου του Ομίλου, συνδυάζοντας έτσι εξειδίκευση σε θέματα ακινήτων, ανάλυσης δεδομένων και τεχνολογίας.

Το ενδιαφέρον για την πρώτη δημοπρασία της Delfi Auctions ήταν ιδιαίτερα έντονο, αφού αν και επρόκειτο για την πρώτη δημοπρασία με μικρό αριθμό επιλεγμένων ακινήτων, εντούτοις, πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Ήδη, η Delfi Auctions ετοιμάζεται για την επόμενη ηλεκτρονική δημοπρασία με μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων διαφόρων κατηγοριών και σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρώτη μας δημοπρασία, από όλες τις απόψεις. Θεωρούμε πως ικανοποιήσαμε πλήρως τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών  που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και των αγοραστών που επέδειξαν ενδιαφέρον, και αποδείξαμε στην πράξη πως μία πλατφόρμα η οποία αναπτύχθηκε αμιγώς στην Κύπρο, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες του εξωτερικού», εξηγεί ο  COO του Ομίλου Delfi, κ. Παναγιώτης Παστός.