You are here

«Επιβάτης σωστός είμαι εγώ, τη ζωή μου μπροστά οδηγώ!»

21/02/2019 10:48

Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Περνέρα και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την Οδική Ασφάλεια.

Το δικό τους μάθημα για την ανάπτυξη παιδείας οδικής συνείδησης έδωσαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Περνέρα, με τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την Οδική Ασφάλεια, στις 20 Φεβρουαρίου. Με σύνθημα της εκδήλωσης «Επιβάτης σωστός είμαι εγώ, τη ζωή μου μπροστά οδηγώ!», στόχος ήταν η διαμόρφωση προενεργητικής συμπεριφοράς και ορθής οδικής κουλτούρας, στους μαθητές.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ένωσαν για ακόμα μια χρονιά τις δυνάμεις τους στη προσπάθεια εκπαίδευσης των μαθητών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. Ξεκινώντας την εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας στα Δημοτικά Σχολεία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στήριξε την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικού Σχολείου Περνέρα.

Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, η Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης, κα. Άννα Βιολάρη, ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, κ Σπύρος Σπύρου, και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Περνέρα, κ Χαράλαμπος Ιωαννίδης.