You are here

Ετ.Γ.Σ. Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Σκανδιναβικών χωρών

04/09/2009 09:26
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009 στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Σκανδιναβικών Χωρών, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Συρίμης, προβαίνοντας σε απολογισμό της δράσης του Συνδέσμου, τόνισε τη σημασία των δραστηριοτήτων του, που αποσκοπούν στη συνεχή αναβάθμιση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Κύπρου και των Σκανδιναβικών χωρών μελών του Συνδέσμου όπως είναι η Δανία, Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις και σεμινάρια τα οποία οργανώθηκαν από το Σύνδεσμο τον τελευταίο χρόνο, σημειώνοντας τη μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου τον Ιούνιο του 2009 για θέματα ενέργειας. Αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή του Συνδέσμου στο Επιχειρηματικό Φόρουμ του ΚΕΒΕ τον Απρίλιο του 2009 στο Όσλο και Κοπεγχάγη που είχε ως σκοπό την προβολή και προώθηση της Κύπρου ως ένα αξιόλογο κέντρο υπηρεσιών και όπου αναπτύχθηκαν συνεργασίες στους τομείς της ενέργειας, ναυτιλίας και τουρισμού.

Έγινε επίσης σχετική αναφορά σε παρόμοιο επιχειρηματικό φόρουμ το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί κατά το 2010 στη Φινλανδία.

Ο κ. Συρίμης τόνισε ότι στους μόνιμους στόχους και επιδιώξεις του Συνδέσμου είναι η συνεχής πληροφόρηση των μελών του για θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ της Κύπρου και των Σκανδιναβικών Χωρών.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.cyprusnordiccountries.org.