You are here

Εθελοντική αιμοδοσία από την Eurobank Κύπρου για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας

08/03/2023 11:26

Εθελοντική αιμοδοσία για το προσωπικό της διοργάνωσε τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, η Eurobank Κύπρου, στα κεντρικά γραφεία της Tράπεζας, με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας, οι ανάγκες του οποίου σε μονάδες αίματος έχουν αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Δεκάδες μέλη του προσωπικού και στελέχη της Τράπεζας, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, συγκεντρώνοντας συνολικά 34 μονάδες αίματος.  

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας, κ. Αχιλλέας Μαλλιώτης, αφού εξήρε το έργο του Κέντρου Αίματος και ευχαρίστησε για τη σπουδαία του συνεισφορά στην κυπριακή κοινωνία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των μελών του προσωπικού και των στελεχών της Τράπεζας στη δράση. «Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται διαρκώς, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με ευαισθησία και αμεσότητα σε κάθε ανάγκη και κάλεσμα του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας, στηρίζοντας τις προσπάθειές του», ανέφερε.