You are here

Έτοιμο το νέο e-shop της ΑΕΚ Λάρνακας!

07/07/2022 12:14

Η Ideaseven σε συνεργασία με την ΑΕΚ Λάρνακας προχώρησε στη δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος πωλήσεων της ομάδας, που δίνει κίνητρο στον χρήστη να κάνει ευκολότερα τις αγορές του.

Μοντέρνο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σήμερα, το https://shop.aek.com.cy/  μηδενίζει το κοντέρ του, αφήνει πίσω το παρελθόν και κοιτάζει μπροστά προσφέροντας μια νέα εμπειρία e-shopping.

Δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να πραγματοποιούν τις αγορές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε ένα λειτουργικό e-shop, που ταιριάζει με το brand του σωματείου και με ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει.

To νέο e-shop είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιλικό τρόπο προς τον χρήστη για κινητό, υπολογιστή ή tablet. Παράλληλα, το σύστημα διαχείρισης προσφέρει εύκολες συναλλαγές από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω της πιστωτικής κάρτας.

Η πολυετής συνεργασία μας με την ΑΕΚ Λάρνακας συνεχώς εξελίσσεται με κοινούς στόχους και προτεραιότητες, που αφορούν την εξωστρέφεια του συλλόγου προς τη ψηφιακή εποχή. Έχοντας ως γνώμονα όλα τα παραπάνω σχεδιάσαμε και την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου από την οποία οι χρήστες μπορούν και λαμβάνουν ενημέρωση για ό,τι αφορά την ομάδα.