You are here

Eurolife, διαχρονικός πρωταγωνιστής στην ασφαλιστική αγορά

04/08/2021 10:51

Η Eurolife, διαχρονικός πρωταγωνιστής στην ασφαλιστική αγορά, εισάγει σήμερα τον κλάδο σε μια νέα, αισιόδοξη εποχή και αποτυπώνει ένα τολμηρό βήμα στη νέα οπτική της ταυτότητα.

Καθώς η ασφαλιστική βιομηχανία μπαίνει σε περίοδο σημαντικών αλλαγών, η Eurolife χαράσσει ξανά το δρόμο για το μέλλον, επενδύοντας στην αξιοπιστία και δυναμική του οργανισμού, εκσυγχρονίζοντας προϊόντα και υπηρεσίες και υλοποιώντας τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Εφαρμόζοντας με ιδανικό τρόπο την κουλτούρα συνεχούς ανανέωσης και πρωτοπορίας της, η εταιρεία εκφράζει το δυναμισμό και την εξωστρέφειά της ενσωματώνοντας τις αξίες αυτές στο νέο της λογότυπο.

Διατηρώντας τις αναφορές στο παρελθόν, το νέο λογότυπο γίνεται πιο λιτό, σύγχρονο, πιο άμεσο, δυναμικό και φιλικό. Ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών και ταυτόχρονα δηλώνει τη διαρκή σχέση με το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου. 

Η εξέλιξη της εταιρικής ταυτότητας της Eurolife δεν είναι απλά εικαστική: Αποκαλύπτει τη σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία της επόμενης δεκαετίας. Μια εταιρεία που κινείται συνεχώς, νοιάζεται και βελτιώνεται, φροντίζει τους πελάτες της.

Μια εταιρεία που αναπτύσσεται και ανταποκρίνεται στις διάφορες προκλήσεις της ζωής: στα εύκολα, στα δύσκολα, στα αναπάντεχα, σε κάθε σταθμό, κάθε στιγμή της πορείας, έχοντας το βλέμμα σταθερά στραμμένο στον άνθρωπο και την κοινωνία.