You are here

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2021: Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια!

18/10/2021 14:59

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Αστυνομία Κύπρου Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, για 22η χρονιά συνδιοργανώνουν την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, από τις 18 έως  τις 24 Οκτωβρίου 2021. Η ευαισθητοποίηση του κοινού και η υιοθέτηση οδικής συνείδησης, αποτελούν σταθερές προτεραιότητες των διοργανωτών και η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στοχεύει σε αυτό.

Την έναρξη κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 18 Οκτωβρίου, η Έντιμη Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Στέφη Δράκου. Χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στυλιανός Παπαθεοδώρου, ο Διευθυντής Τροχαίας, κ. Ιωάννης Μαυρόχαννας, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

«Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια!»

Μέσα από στοχευμένες δράσεις και την αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, και ραδιοφωνικών σταθμών, το κεντρικό αυτό μήνυμα θα προωθηθεί στο ευρύ κοινό με σκοπό την αποτροπή τροχαίων συγκρούσεων και την προστασία της ζωής. Η κορύφωση της εβδομάδας θα συνοδευτεί με ειδική εκδήλωση, ανοικτή στο κοινό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLIS Εμπορικό Κέντρο στην Λάρνακα, στις 23 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως και τις 13:00. Στην εκδήλωση, θα υπάρχει ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη – live link, ενώ ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενεί έκθεση με οχήματα που έχουν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις. Λειτουργοί της Αστυνομίας Κύπρου και της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για θέματα που άπτονται της Οδικής Ασφάλειας και θα διανέμουν σχετικά δώρα.

Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας τελεί υπό την Αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.