You are here

Εξαιρετική διάκριση των Hyundai Santa Fe, Kona και Nexo με το IDEA Design Award 2018

24/09/2018 11:01

Η πιο σημαντική διάκριση στην ιστορία της Hyundai - ασημένιο βραβείο στα τρία μοντέλα SUV της εταιρείας.

Η δημιουργικότητα των σχεδιαστών της Hyundai Motor επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από τους κριτές των International Design Excellence Awards (IDEA) 2018 και αφορά τα τρία SUV της εταιρείας, Santa Fe, Kona και Nexo. Πρόκειται για έναν από τους τρεις παγκόσμια αναγνωρισμένους θεσμούς στο χώρο του design. Τα τρία μοντέλα βραβεύθηκαν στην κατηγορία αυτοκινήτων/οχημάτων μεταφοράς.

Τα βραβεία του Industrial Design Society of America (IDSA), είναι τα πιο έγκυρα, μαζί με τα IF Design Awards και Red Dot Design Awards και επιλέγουν τους νικητές από 20 κατηγορίες, με κριτήρια το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, την καινοτομία, την εμπειρία του χρήστη και την επίδειξη κοινωνικής ευθύνης.

Τα τρία βραβεία που απονεμήθηκαν στη Hyundai είναι τα πιο σημαντικά στην ιστορία της εταιρείας. Το νέο Santa Fe, ξανασχεδιασμένο ως μοντέλο τέταρτης γενιάς, φέρει τη χαρακτηριστική μάσκα, συνδυασμένη μ’ ένα δημιουργικό σύμπλεγμα από φώτα LED, που προσδίδουν δυναμική προσωπικότητα στο αυτοκίνητο.

Το εκφραστικό, δυναμικό, νέο Kona, φέρει τη σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai, χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και προχωρημένη εμφάνιση, με την κομψή σιλουέτα του. Πρόκειται για την τρίτη βράβευση του Kona αυτή τη χρονιά.

Το Nexo, τεχνολογίας καυσίμων κυψελών υδρογόνου νέας γενιάς, δείχνει το δρόμο για το σχεδιασμό αυτοκινήτων του μέλλοντος και απόσπασε το δεύτερο βραβείο μέσα στο 2018, μετά το Red Dot Design Award νωρίτερα.

“Τα τρία αντιπροσωπευτικά μοντέλα της σειράς SUV της Hyundai αποδεικνύουν την ανταγωνιστική τους αξία στον τομέα του σχεδιασμού αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Luc Donkerwolke, Διευθυντής του Κέντρου Σχεδιασμού και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor.