You are here

Ευρωπαϊκό Βραβείο καλύτερης πίτσας για την Pizza Hut Κύπρου

07/10/2022 11:37
  • Η καλύτερη Pizza Hut της Ευρώπης, τόσο κοντά σου

Το βραβείο καλύτερης πίτσας απέσπασε η Pizza Hut Κύπρου, μέσω του  διαγωνισμού “Pizza Hut European Championship 2022”. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Pizza Hut International (YUM!) τα τελευταία 2 χρόνια και σε αυτόν διαγωνίζονται Pizza makers και διευθυντικά στελέχη των εστιατορίων Pizza Hut από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό την ανάδειξη της καλύτερης πίτσας στην Ευρώπη!

Μέρος στην εκδήλωση πήρε και η Pizza Hut Κύπρου όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο, διαγωνιζόμενη απέναντι από τις  καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι συμμετέχοντες κρίθηκαν με βάση τις ικανότητες τους στην παρασκευή πίτσας και τις γνώσεις τους στα διεθνή πρότυπα της Pizza Hut. Η ποιότητα, η ταχύτητα και η ακρίβεια στην παρασκευή συνέβαλαν στην τελική βαθμολογία των κριτών! Την κυπριακή ομάδα αντιπροσώπευσαν επάξια ο Διευθυντής εστιατορίου κ. Ηράκλης Χαραλάμπους και ο pizza maker mr. Manish Pal, από το εστιατόριο Pizza Hut Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η Pizza Hut λειτουργεί στην Κύπρο από το 1991, με όραμα να κάνει τα μεσημέρια και τις βραδιές μας ιδιαίτερες, δημιουργώντας στιγμές απόλαυσης για όλη την οικογένεια. Μέσα από τα υψηλά πρότυπα παρασκευής φαγητού τα οποία αυστηρά ακολουθεί, τη φρέσκια ζύμη και τα φρέσκα υλικά, δεν μπορούσε παρά μόνο να εξασφαλίσει αυτό το βραβείο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την εμπιστοσύνη του κοινού που την στηρίζει 31 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα, η Pizza Hut,  έχει 32 εστιατόρια παγκύπρια,  εκ των οποίων τα 11 παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες για να γευματίσουν εντός, σε ένα φιλόξενο χώρο με ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα.

Όλη η ομάδα της Pizza Hut Κύπρου σας περιμένει για να γευτείτε και εσείς την καλύτερη Pizza Hut της Ευρώπης. Επισκεφτείτε το www.pizzahut.com.cy για να δείτε τις τοποθεσίες των εστιατορίων, αλλά φυσικά και για να παραγγείλετε ηλεκτρονικά.