You are here

Fameline Holding Group (FHG): Υπερήφανος υποστηρικτής της νέας γενιάς επαγγελματιών στον κλάδο της ναυτιλίας

08/07/2019 12:21

Το Fameline Holding Group (FHG) υπέγραψε συμφωνία με το πανεπιστήμιο Frederick, στο κτήριο Fameline, στις 27 Ιουνίου 2019. Ανά δύο χρόνια θα χορηγείται από τo FHG μία υποτροφία 4ετούς φοίτησης σε υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο πρόγραμμα των Ναυτιλιακών Σπουδών του πανεπιστημίου Frederick.

Η υποτροφία θα βασίζεται σε κοινωνικοοικονομικά κριτήρια σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή απόδοση. Το FHG σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Frederick θα αξιολογούν τους υποψήφιους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και έχουν αποδεδειγμένα ακαδημαϊκά προσόντα προκειμένου να λάβουν την ολοκληρωμένη υποτροφία. Οι λεπτομέρειες που αφορούν την υποτροφία και τα κριτήρια επιλογής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Frederick (http://www.frederick.ac.cy/latest-news-fu/2617-fameline-holding-group-sc...)

Ανάμεσα σε άλλα, η συμφωνία θα φέρει τους δύο οργανισμούς σε στενή συνεργασία στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζονται με την ναυτιλία καθώς υπογραμμίζει την πρόθεση για αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών, επιστημονικών μελετών και εκδόσεων.

Ο κος Αδάμος Σεραφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εξηγεί: «Στο τέλος της ημέρας δεν έχει να κάνει με το πόσο μακριά έχεις φτάσει. Έχει να κάνει με τα κίνητρα και τις ευκαιρίες που δίνεις σε κάποιον για ένα λαμπρό μέλλον. Εν τέλει, έχει να κάνει με αυτό που δίνεις πίσω στην κοινωνία.»

Το Fameline Holding Group (FHG) είναι ένα εκτενές δίκτυο επιχειρήσεων αποτελούμενο από 38 εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς – κυρίως στο τομέα της ναυτιλίας, των υδρογονανθράκων, με παράλληλη ενασχόληση σε νέους ερευνητικούς τομείς συμπεριλαμβανομένου της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και Πληροφορικής. To FHG έχει έδρα την Κύπρο και διατηρεί γραφεία σε περισσότερα από 10 χώρες.