You are here

Γενική συνέλευση Κυπρο-Ισραηλιτικού Επιχειρηματικου Συνδέσμου

17/07/2008 15:06
Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ στην Λευκωσία η Γενική Συνέλευση του Κυπρό-Ισραηλιτικου Επιχειρηματικού Συνδέσμου στην οποία παρευρέθηκε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο κ. Avraham Haddad και μεγάλος αριθμός μελών του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παπαβασιλείου προβαίνοντας σε απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου τόνισε τη σημασία των δραστηριοτήτων του, που αποσκοπούν στην συνεχή αναβάθμιση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των δυο χωρών. Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Yossi Rosen, Πρόεδρος των Ισραηλινών Πετρελαϊκών Διυλιστηρίων στις 10 Σεπτεμβρίου 2008. Ο κ. Παπαβασιλείου υπογράμμισε την σημασία της επίσκεψης λόγω της πετρελαϊκής κρίσης που ταλανίζει την Παγκόσμια Οικονομία.

Στην ομιλία του ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Avraham Haddad αναφέρθηκε στους επιχειρηματικούς και φιλικούς δεσμούς που έχει η Κύπρος με το Ισραήλ και έκανε εκτενή αναφορά στην αναπτυσσόμενη οικονομία του Ισραήλ. Ο κ. Avraham Haddad συγχάρηκε την Κύπρο για την ανεπτυγμένη και ανταγωνιστική οικονομία της.

Η Συνέλευση εξέλεξε σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπρο-Ισραηλιτικου Επιχειρηματικού Συνδέσμου τους πιο κάτω:

Χριστάκης Παπαβασιλείου Πρόεδρος
Ανδρέας Γρηγορίου Αντιπρόεδρος
Πέτρος Καλοπετρίδης Επίτιμος Ταμίας
Κώστας Ερωτοκρίτου Μέλος
Μάριος Λένας Μέλος
Αδάμος Μοντάνιος Μέλος
Eli Levy Μέλος
Ανδρέας Σάββα Μέλος
Ανδρέας Γεωργιάδης Μέλος
Αίγλη Τούμπα Μέλος
Αντώνης Ινδιάνος Μέλος
Φειδίας Νικολάου Μέλος
Χρίστος Ζαννέτος Μέλος
Νεοκλής Πελετιές Μέλος
Μαριάννα Σιαρλή Εκτελεστικός Γραμματέας - Λειτουργός ΚΕΒΕ

Πληροφοριακά η λειτουργία του Συνδέσμου εμπίπτει στα πλαίσια της προσπάθειας και της πάγιας πολιτικής του ΚΕΒΕ για προώθηση διμερών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και άλλων χωρών με σκοπό την προαγωγή, επέκταση και ενθάρρυνση οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων καθώς και την καλλιέργεια συνθηκών φιλίας και κατανόησης.