You are here

Global Blue και RCB Bank μαζί στις υπηρεσίες DCC και Τax Free Shopping

22/03/2019 15:06

Η RCB Bank και η Global Blue έχουν συνάψει μια στρατηγική συνεργασία που προσφέρει υπηρεσίες Dynamic Currency Conversion (DCC) και Tax Free Shopping στους επιχειρηματικούς τους πελάτες στην Κύπρο.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη συνεργασία από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που προσφέρονται από την RCB Bank για την καλύτερη εξυπηρέτηση της εγχώριας αγοράς με υπηρεσίες DCC στα 20 σημαντικότερα νομίσματα που χρησιμοποιούνται στην αγορά, με δυνατότητα έως 150 ξένα νομίσματα.

Εκ μέρους της RCB Bank, ο Επικεφαλής των Υπηρεσιών Αποδοχής Καρτών και Ψηφιακών Πληρωμών Χάρης Ξενοφώντος ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με την Global Blue, που έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά γιατί έτσι επεκτείνουμε την γκάμα των υπηρεσιών πληρωμών μας με καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, τηρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα». «Με την Global Blue μοιραζόμαστε το κοινό όραμα να αντιμετωπίζουμε τους επιχειρηματικούς μας πελάτες ως συνεργάτες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δική τους διαφοροποίηση», δήλωσε ο κ. Ξενοφώντος.

Η Χρυστάλλα Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Blue Cyprus δήλωσε ότι «η επιλογή για συνεργασία με την μόνη Αποδέκτρια Τράπεζα στην Κύπρο ήταν μια σημαντική προσθήκη στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας. Η καινοτόμος φιλοσοφία της RCB Bank, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες προς τους εμπορικούς εταίρους, καθώς και η πελατοκεντρική της προσέγγιση, ταιριάζουν απόλυτα με την δική μας». «Η Global Blue είναι ενθουσιασμένη που έχει έναν τέτοιο συνεργάτη και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας στην Κύπρο και πέρα από αυτήν», δήλωσε η κ. Παναγιώτου.

Πλέον, οι επιχειρηματικοί εταίροι της RCB Bank είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους διεθνείς αγοραστές με ξένο νόμισμα, προσφέροντάς τους ένα απλουστευμένο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο να πληρώσουν στο εθνικό τους νόμισμα, τόσο για αγορές εντός, όσο και για αγορές στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η υπηρεσία αυτή με δεδομένη την επέκταση στη δυναμική του εμπόρου στα 20 νομίσματα, οδηγεί σε αύξηση εσόδων.

Μέσω της συνεργασίας της με την Global Blue, η RCB Bank μπορεί να προσφέρει ειδικά πλεονεκτήματα στο δίκτυο της, τα οποία περιλαμβάνουν εύκολη μετατροπή συναλλάγματος που είναι απρόσκοπτη για τους εμπόρους και τους πελάτες τους μέσω των καθημερινών συναλλαγών, βελτιώνοντας την αγοραστική εμπειρία.

Οι επιχειρηματικοί πελάτες της RCB Bank θα επωφεληθούν από την ειδική κατάρτιση της Global Blue, η οποία έχει αποδειχθεί απόλυτα επιτυχής σε περισσότερες από 28 χώρες και 87.000 επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, για πρώτη φορά οι επιχειρηματίες θα μπορούν να επωφεληθούν από μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη υπηρεσία για να προσφέρουν μια καλά εδραιωμένη λύση DCC με εγγυημένη καλύτερη ισοτημία συναλλάγματος.

Η Global Blue και η RCB Bank έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τη συνεργασία για παροχή καινοτόμων λύσεων αφιερωμένων στην απόδοση των επιχειρηματικών τους εταίρων.