You are here

GoGordian: Έξι νέα οικιστικά ακίνηταστην περιοχή Πάφου

28/05/2020 15:25

Με έξι νέα οικιστικά ακίνητα στην επαρχία Πάφου, εμπλουτίζεται το χαρτοφυλάκιο της GoGordian που περιλαμβάνει οικόπεδα και οικίες κατανεμημένα σε προνομιακές περιοχές της Τάλας, Έμπας, Χολετριών και Στρουμπιού.

Η κοινότητας Τάλας, φιλοξενεί δύο οικιστικά οικόπεδα που συνορεύουν μεταξύ τους, μεγέθους 862 τ.μ. και 708 τ.μ.με συντελεστή δόμησης 30%. Και τα δύο οικόπεδα προσφέρουν πανοραμική θέα προς τη θάλασσα ενώ βρίσκονται πολύ κοντά σε διάφορες ανέσεις όπως βρεφικό σταθμό, σχολείο, καφετέριες και εστιατόρια, καθώς επίσης και στο αμφιθέατρο Τάλας. Το κέντρο της Πάφου βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά. Τα οικόπεδα διατίθενται προς πώληση στα €134,000 και €130,000, αντίστοιχα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στους υπερσυνδέσμους https://bit.ly/3bNwHtDκαι https://bit.ly/2XkBgX9.

Η κοινότητα της Έμπας, περιοχή Πετρίδια, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Πάφου, φιλοξενεί ένα οικιστικό τεμάχιο και μία οικία προς πώληση. Συγκεκριμένα, το οικιστικό τεμάχιο βρίσκεται περίπου 50μ. βόρεια της Λεωφ. Έμπας και 240μ. βορειοανατολικά της Λεωφ. Νικολάου Έλληνα. Το τεμάχιο έχει μέγεθος 905τ.μ. και 90% συντελεστή δόμησης. Βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από τα σχολεία της κοινότητας και 10 λεπτά μακριά από τις παραλίες της Χλώρακας. Η τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στα €140,000. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικόπεδο στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/2WEZ2O6.

Η οικία που βρίσκεται επίσης στη περιοχή Πετρίδια της Έμπας συνορεύει με την οδό Αγ. Αμβροσίου περίπου 1.1χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της Έμπας και 300μ. νότια του Γυμνασίου της περιοχής. Η οικία διαθέτει 68τ.μ. εσωτερικό χώρο που αποτελείται από καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και μπάνια ενώ η κουζίνα και η τραπεζαρία βρίσκονται στον ίδιο ανοικτό χώρο. Η τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στα €69,000. Στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/2TcZl0r υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω οικία.

Στην κοινότητα Χολετριών,φιλοξενείται ακόμα μια οικία, περίπου 900μ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού και 500μ. νοτειοανατολικά του κέντρου της παλιάς Χολέτριας. Το σπίτι δύο ορόφων διαθέτει 174 τ.μ. κλειστού χώρου και περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα με ντουζιέρα και υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, ενώ στον πάνω όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια και τουαλέτα. Οι στεγασμένες βεράντες έχουν εμβαδόν 68 τ.μ. και οι αστέγαστες 14τ.μ. Η οικία πωλείται στην τιμή των €182,000 και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/2Ayb6YY.

Τέλος, δύο ημι-ανεξάρτητεςοικίες στην περιοχή Στρουμπί αποτελούν το έκτο οικιστικό κομμάτι προς πώληση της GoGordian. Το διπλό αυτό ακίνητο βρίσκεται στο χωριό Στρουμπί και 250μ. βόρεια από τον κύριο δρόμο που ενώνει την Πάφο με την Πόλη Χρυσοχούς. Οι εν λόγω οικίες είναι πανομοιότυπες και καλύπτουν συνολική επιφάνεια 238 τ.μ. με συνολική έκταση γης 576τ.μ. Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα ανοικτό χώρο που ενώνει το καθιστικό με την κουζίνα, τουαλέτα και στεγασμένες βεράντες, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική ντουζιέρα, τουαλέτα με ντουζιέρα και αστέγαστες βεράντες. Ο εξωτεριός χώρος του ακινήτου είναι καλυμμένος με κεραμικές πλάκες, διαθέτει κήπο και δύο στεγασμένους χώρους στάθμευσης. Στην παρούσα φάση, το ακίνητο κατοικείται. To ακίνητο πωλείται στην τιμή των €310,000. Στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/3bS039W υπάρχουν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες για περαιτέρω ενημέρωση.

Η GoGordian δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ακινήτων και διαθέτει μια ευρεία γκάμα ακινήτων σε ελκυστικές τιμές σε όλη την Κύπρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].