You are here

GoGordian: «Στέγη στα Μέτρα σου» με 9 κατοικίες από €182,000

15/10/2020 11:09

Συνολικά 9 κατοικίες προς πώληση έχει ανακοινώσει πρόσφατα η GoGordian, που αφορούν σπίτια/επαύλεις και εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο «Στέγη στα Μέτρα σου». Όλα τα εν λόγω ακίνητα αποτελούν θαυμάσιες ευκαιρίες για στέγη στα μέτρα των ενδιαφερόμενων αγοραστών, που ψάχνουν την κατάλληλη επιλογή για να στεγάσουν τη νεοσύστατη, και όχι μόνο, οικογένεια τους, σε τιμή που να αντικατοπτρίζει τις προσωπικές τους οικονομικές δυνατότητες.

Οι 9 αυτές επενδυτικές ευκαιρίες βρίσκονται σ’ ολόκληρη την Κύπρο, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ €182,000 - €1,850,000.

Λευκωσία

Η πρώτη έπαυλη βρίσκεται στην προνομιούχα περιοχή Montparnasse και είναι κτισμένη σε δύο οικόπεδα. Η έπαυλη αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και καλύπτει έκταση 541τ.μ.. Επιπλέον 250τ.μ. καλύπτουν το υπόγειο και την πισίνα ενώ δύο χώροι στάθμευσης είναι διαθέσιμοι. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και η αξία πώλησής του δίδεται κατόπιν αιτήματος, Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3liPJgw.

Το δεύτερο κατά σειρά ακίνητο είναι ένα διώροφο σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, εγκατεστημένο σε δύο οικόπεδα στον Στρόβολο, με αξία πώλησης €1,550,000. Τα οικόπεδα έχουν συνολικό εμβαδόν 1376 τ.μ. και. Το σπίτι έχει εμβαδόν 550τ.μ. και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, κήπο και εσωτερική αυλή. Η οικία έχει σχεδιαστεί από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Νεοπτόλεμο Μιχαηλίδη. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/30EYCsN.

Η περιοχή Αγ. Τριμιθιάς στη Λευκωσία φιλοξενεί ένα διώροφο σπίτι και τέσσερα χωράφια, με αξία πώλησης €1,350,000. Βρίσκεται 1,8 χλμ. ανατολικά από το κέντρο του χωριού και 300μ. βόρεια της Λεωφ. Μακαρίου Γ’. Το σπίτι αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια, τρία τζάκια, πισίνα και γήπεδο τέννις. Υπάρχει επίσης υπόγειο στο οποίο βρίσκεται η αποθήκη. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2I0u5zg

Λάρνακα

Στην πόλη της Λάρνακας, βρίσκεται μια κατοικία τριών υπνοδωματίων που διατίθεται στην τιμή πώλησης των €240,000. Το εν λόγω ακίνητο έχει εσωτερικό εμβαδόν 213 τ.μ. και έκταση γης 3289τ.μ.. Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις όπως δημοτικό σχολείο, περίπτερο, εστιατόρια και καφετέριες. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2GtwEcG.

Λεμεσός

Ακόμα μια έπαυλη, με αξία πώλησης €1,850,000, αφορά μια ημιτελή κατοικία στην περιοχή Μαθηκολώνης στη Λεμεσό, σε απόσταση 2,5χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και περίπου 3,5 χλμ. από τον Άγιο Αθανάσιο. Το ακίνητο είναι διώροφο με εσωτερικό χώρο 950 τ.μ. και διαθέτει εξωτερικές βοηθητικές εγκαταστάσεις, γήπεδο τένις, 3 πισίνες και καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Προσφέρει πανοραμική θέα προς την ευρύτερη περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/33Atfl0.

Επιπρόσθετα, η περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό φιλοξενεί ένα ακίνητο πακέτο που αποτελείται από τρεις ημιτελείς κατοικίες, η αξία πώλησης του οποίου ανέρχεται στα €800,000. Οι κατοικίες είναι πανομοιότυπες και βρίσκονται περίπου 3,500μ. βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού. Κάθε σπίτι έχει συνολικό εμβαδόν 136τ.μ. και χώρο στάθμευσης 25τ.μ. Οι δύο εκ των τριών κατοικιών διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Τα ακίνητα προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε ανέσεις και πολύ εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και τον παραλιακό Λεμεσού. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/36zCmUT.

Στην κοινότητα της Μονής Λεμεσού βρίσκεται ένα άδειο οικόπεδο και μια ισόγεια κατοικία. Το ακίνητο, με αξία πώλησης €270,000, τοποθετείται περίπου 400μ. βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας. Η συνολική επιφάνεια του άδειου οικοπέδου είναι 718τ.μ., ενώ η οικία έχει αναπτυχθεί σε μισό οικόπεδο επιφάνειας 345τ.μ. Το σπίτι χαρακτηρίζεται από 110τ.μ. εσωτερικού χώρου και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3d0eLhw.

Πάφος

Παράλληλα, δύο ημι-ανεξάρτητες οικίες τριών υπνοδωματίων στην περιοχή του χωριού Στρουμπί αποτελούν ελκυστική επιλογή για το στεγαστικό αυτό χαρτοφυλάκιο. Οι, εν λόγω, διώροφες οικίες είναι πανομοιότυπες και καλύπτουν επιφάνεια 238τ.μ. σε συνολική έκταση γης 576τ.μ.. Οι δυο κατοικίες διαθέτουν κήπο και στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Στην παρούσα φάση, το ακίνητο κατοικείται και προσφέρεται στην τιμή των €250,000. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2XiZG2Y.

Η τελευταία κατοικία του χαρτοφυλακίου βρίσκεται στην κοινότητα Χολετριών, περίπου 900μ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού και 500μ. νοτιοανατολικά του κέντρου της παλιάς Χολέτριας. Το σπίτι δύο ορόφων διαθέτει 174τ.μ. κλειστού χώρου και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, τζάκι και πισίνα. Η οικία πωλείται στην τιμή των €182,000 και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://bit.ly/2LztXoE.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].