You are here

H Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός της 31ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης και Πρόληψης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου

20/03/2023 11:47

Η Alpha Bank Cyprus Ltd ως διαχρονικός σύμμαχος του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών ήταν και φέτος Κύριος Χορηγός της εκστρατείας ενημέρωσης στο πλαίσιο της 31ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης και Πρόληψης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 και 12 Μαρτίου 2023.

Στo πλαίσιo της εβδομάδας εκστρατείας και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, προωθήθηκε το μήνυμα για ουσιώδη στήριξη των νεφροπαθών συνανθρώπων μας, ενημερώνοντας όλους για την ανάγκη πρόληψης των προβλημάτων που σχετίζονται με τις νεφροπάθειες.

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη στήριξή της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τράπεζα, με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης της προς την κοινωνία, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου. Παράλληλα, διέθεσε τα Καταστήματά της ως σημεία πώλησης των δελτίων εισφοράς της εκστρατείας ενημέρωσης, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με τις νεφροπάθειες και την πρόληψή τους.