You are here

H Coca-Cola HBC Κύπρου ανανεώνει τη συνεργασία της με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστήμιου Κύπρου

07/07/2021 15:03

Η Coca-Cola HBC Cyprus συνεργάζεται από το 2008 με το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου. H συνεργασία μεταξύ των δύο Οργανισμών, συμπληρώνει φέτος δεκατέσσερα χρόνια και κάθε χρόνο εμπλουτίζεται και ενδυναμώνεται συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εκπαίδευση και ανάδειξη ηγετικών στελεχών με όραμα και προοπτικές για επιτυχία.

Ο κ. Ξάνθος Χατζηγιάννης, CY Customer & Dairy Marketing Manager, ο οποίος εργοδοτήθηκε στην εταιρεία μέσω του συγκεκριμένου Προγράμματος, παρευρέθηκε στην τελετή απονομής βραβείων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 και απένειμε δύο βραβεία τα οποία χορηγεί η εταιρεία:

Βραβείο 1,000 ευρώ στην πρωτεύσασα του Προγράμματος ΜΒΑ Πλήρους φοίτησης κα Μαργαρίτα Παπακώστα,

Βραβείο 1,000 ευρώ στην ομάδα τελειόφοιτων που εκπόνησε την καλύτερη Εφαρμοσμένη Επιχειρηματική Μελέτη: Ανδρέα Ανδρέου, Μαρία Βασιλείου, Μιχάλη Στεφάνου, Νατάσα Ταβέλη και Μαρίνα Τσαγγαρίδου.

Ο κύριος Χατζηγιάννης δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την μακρόχρονη συνεργασία που διατηρούμε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ. Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την αγαστή συνεργασία μας και συγχαίρουμε τους/ις νέους/ες απόφοιτους, αυριανούς ηγέτες της κυπριακής επιχειρηματικότητας και μελλοντικούς συναδέλφους μας».

Η Coca-Cola HBC Κύπρου έχει καθιερωθεί ως διαχρονικός χορηγός του Προγράμματος ΜΒΑ, επιβραβεύοντας κάθε χρόνο τους πρωτεύοντες φοιτητές.  Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, η Coca-Cola HBC Κύπρου:

  • έχει εντάξει στο δυναμικό της πέραν των δεκαπέντε στελεχών που είναι απόφοιτοι του προγράμματος,
  • προσφέρει στους φοιτητές θέματα για εκπόνηση μελετών σε πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στον κόσμο των επιχειρήσεων,
  • προσφέρει το σεμινάριο «Market Execution in Coca-Cola Hellenic” το οποίο διδάσκεται από έμπειρα στελέχη της Coca-Cola HBC Cyprus,
  • συμμετέχει σε διαλέξεις σε θέματα ενδιαφέροντος στη διοίκηση επιχειρήσεων με παράλληλη προσφορά πρακτικής εφαρμογής.

H εταιρεία συγχαίρει όλους τους απόφοιτους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία!