You are here

H CYPET Technologies Ltd επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 5

27/11/2020 14:41

Άλμα προς τον ψηφιακό της μετασχηματισμό αποτέλεσε για την CYPET Technologies Ltd, εταιρεία σχεδιασμού και συναρμολόγησης καλουπιών και συστημάτων παραγωγής πλαστικών δοχείων τροφίμων, η επιλογή της καινοτόμου λύσης Soft1 Cloud ERP της Soft One Κύπρου, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia.

Με ευέλικτη σχεδίαση και φιλικό περιβάλλον εργασίας το σύστημα ERP της SoftOne προσαρμόστηκε απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρείας, επιτρέποντας στους ανθρώπους της CYPET να αξιοποιούν την πλούσια λειτουργικότητά του με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων Projects από την πρώτη κιόλας ημέρα. Παράλληλα, η συνεργασία των τμημάτων αγορών και λογιστηρίου της εταιρείας μείωσαν σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο για την καταχώρηση καθημερινών εργασιών σχετικά με αγορές και πωλήσεις, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες λαθών ή διπλών καταχωρήσεων.

Ενσωματώνοντας ισχυρά εργαλεία οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης το Soft1 Cloud ERP επιτρέπει στην εταιρεία τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση των παραγγελιών και της αποθήκης. Παράλληλα, οι διευρυμένες δυνατότητες λειτουργίαςτου Soft1 ERP στο Cloud δίνουν τη δυνατότητα στη διοίκηση της CYPET Technologies Ltd να διαχειρίζεται τις διαθέσιμες πρώτες ύλες και να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις παραγγελίες παράλληλα με τις ταμειακές ροές και τις πληρωμές των προμηθευτών της.

Επιπλέον, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες του Soft1 CRM, η CYPET Technologies Ltd, μπορεί να διαχειρίζεται πιο αποδοτικά τις σχέσεις με τους υφιστάμενους πελάτες της, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες εξυπηρέτησής της. Η λύση της SoftOne, προσφέρει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε οι άνθρωποι της CYPET να παρακολουθούν καθημερινά τους πελάτες τους αλλά και να εντοπίζουν και να εκμεταλλεύονται νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται. Ταυτόχρονα, η καταγραφή όλων των marketing campaigns απευθείας στο Soft1, παρέχουν στην εταιρεία real-time ενημέρωση για την αποτελεσματικότητα του τμήματος.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη SoftOne, o κ.Ανδρέας Χρυσοστόμου, Υπεύθυνος Λογιστηρίου της CYPET Technologies Ltd σημείωσε: «Η υποστήριξη όλων των λειτουργιών της εταιρείας μας, μέσα από το Soft1 Cloud ERP έχει ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες μας. Με το Soft1 διαθέτουμε μεταξύ άλλων άμεση πληροφόρηση για τα αποθέματα του τελικού προϊόντος, τις διαθέσιμες πρώτες ύλες, τις ταμειακές ροές και την απόδοση των marketing campaigns μας. Χρησιμοποιώντας τη λύση της SoftOne για την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση της εταιρείας μας, η διοίκηση βρίσκεται σε θέση να λαμβάνει άμεσα τις καλύτερες αποφάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη μας».