You are here

H Cyta γίνεται βοηθός του Άη Βασίλη και στηρίζει το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

06/12/2019 12:50
 Γιατί η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού!
 
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου The Mall of Cyprus
 
Με μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού» η Cyta, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες δράσεις για ανάδειξη του έργου και στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.
 
Κορύφωση των δράσεων της Cyta αποτελεί εκδήλωση η οποίαθα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο“The Mall of Cyprus” στη Λευκωσία, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.
 
Στο χώρο της εκδήλωσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Άη Βασίλη, να του στείλουν ηλεκτρονικά το γράμμα τους, να κάνουν με τη βοήθεια των ξωτικών τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ενώ θα υπάρχουν και ζωντανές ραδιοφωνικές συνδέσεις (Live Links) με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς. Από την εκδήλωση δεν θα απουσιάζει η μασκότ της Cyta ο Τέλης.
 
Φέτος, οι δράσεις γίνονται σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα μπορούν, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας «post2santa» www.cypruspost.post/el/post2santa των Κυπριακών Ταχυδρομείων να στείλουν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη. Αυτός με τη σειρά του θα απαντήσει μέσω του ταχυδρομείου στο κάθε ένα, ονομαστικά. Για κάθε γράμμα που θα απαντήσει ο Άη Βασίλης, η Cyta θα προσφέρει €1 για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, μέχρι να συγκεντρωθούν €10.000. 
 
Το Κέντρο προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να συμβάλουν στην ενίσχυση του έργου του, αποστέλλοντας το δικό τους γράμμα στον Άη Βασίλη.