You are here

H DataFlux, εταιρεία της SAS, στο τεταρτημόριο των ηγετών του Μagic Quadrant το 2008 για εργαλεία ποιότητας δεδομένων

07/07/2008 14:08
Η κορυφαία εταιρεία μελετών Gartner, Inc. τοποθέτησε τη DataFlux, ηγέτιδα στο χώρο της ποιότητας και ολοκλήρωσης δεδομένων –η οποία ανήκει στη SAS από το 2000, στο τεταρτημόριο των ηγετών του Μagic Quadrant, στην πρόσφατη μελέτη της για τα εργαλεία ποιότητας των δεδομένων.

Η DataFlux παρέχει βραβευμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις φάσεις διακυβέρνησης των δεδομένων – περιγραφή, ποιότητα, ολοκλήρωση, εμπλουτισμό και παρακολούθηση. Η βασική τεχνολογική πλατφόρμα της εταιρείας εγκαθιστά μια υποδομή που μετασχηματίζει συνεχώς τα ακατέργαστα δεδομένα, σε συνεπείς, ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα διαθέτει ακόμα και ένα διαισθητικό interface που βοηθά τόσο τα επιχειρηματικά στελέχη αλλά και τους ΙΤ χρήστες να διαχειριστούν εύκολα τα προβληματικά δεδομένα.

“Η DataFlux υπερέχει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να φέρει την ισχύ των εργαλείων ποιότητας δεδομένων στα χέρια των επιχειρησιακών αναλυτών, των διαχειριστών δεδομένων και όσων στελεχών είναι επιφορτισμένα με τη ροή ‘καθαρών’, χρησιμοποιήσιμων δεδομένων”, επισημαίνει ο Tony Fisher, πρόεδρος και CEO της εταιρείας. “Καθώς ο όγκος των πληροφοριών στις σημερινές επιχειρήσεις αυξάνεται συνεχώς, δημιουργείται ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη για εξελιγμένη διακυβέρνηση των δεδομένων. Στην DataFlux έχουμε τη δέσμευση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις λύσεις που χρειάζονται για να διαχειρίζονται αποδοτικά τα δεδομένα τους, μετατρέποντάς τα σε στρατηγικά πλεονεκτήματα.”

Σύμφωνα με τη μελέτη “Οι οργανισμοί όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων αναγνωρίζουν τη σημασία των δεδομένων υψηλής ποιότητας και τον κρίσιμο ρόλο της ποιότητας των δεδομένων στη διακυβέρνηση και διαχείριση της πληροφορίας. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον τους για τα εργαλεία και τις τεχνολογίες βελτίωσης της ποιότητας των δεδομένων συνεχίζει να αυξάνεται.”

Τον τελευταίο χρόνο, η DataFlux έχει παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα DataFlux Accelerators, τα «πακετοποιημένα» εργαλεία διαχείρισης ροής εργασιών δεδομένων. Χρησιμοποιώντας μια επαναστατική προσέγγιση για την παροχή λύσεων ποιότητας και ολοκλήρωσης δεδομένων, τα
• DataFlux Accelerators επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από τις τακτικές υλοποιήσεις ποιότητας δεδομένων, προχωρώντας σε ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες εταιρικής διαχείρισης δεδομένων.

Σχετικά με την SAS

Η SAS είναι η ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά λογισμικού και υπηρεσιών business intelligence. Οι λύσεις SAS χρησιμοποιούνται σε 40.000 sites - στα οποία συμπεριλαμβάνονται 96 από τις 100 κορυφαίας εταιρίες του FORTUNE Global 500®- για τη διαχείριση και απόκτηση γνώσεων μέσα από έναν τεράστιο όγκο δεδομένων, με αποτέλεσμα: ταχύτερες και ακριβέστερες επιχειρησιακές αποφάσεις, πιο κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές τους, συμμόρφωση με τους κυβερνητικούς κανόνες, καινοτόμες εξελίξεις και καλύτερα προϊόντα. Μόνο η SAS προσφέρει κορυφαία ενσωμάτωση δεδομένων, αποθήκευση πληροφοριών, προηγμένη ανάλυση και παραδοσιακές εφαρμογές business intelligence μέσα από μια αναλυτική πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας (enterprise intelligence platform). Από το 1976, η SAS παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο “The Power to Know”. (www.sas.com)