You are here

H Dynamic Works έχει αναδειχθεί από τα European Business Awards ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη

21/08/2019 17:04

H Dynamic Works αναδείχθηκε πρόσφατα ως "One to Watch" στην Ευρώπη σε ένα κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας. Η διάκριση από τα European Business Awards, έναν από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο τοποθετεί την κυπριακή Εταιρεία Πληροφορικής ψηλά στον κατάλογο των εταιρειών της Ευρώπης.

H Dynamic Works συμμετείχε στην κατηγορία «THE AWARD FOR GROWTH STRATEGY OF THE YEAR» με κριτήριο την επίδειξη εξαιρετικών επιτευγμάτων, αντανακλώντας τις βασικές αξίες των βραβείων, της καινοτομίας, την επιτυχίας και δεοντολογίας.

Η Dynamic Works ιδρύθηκε το 2003 και είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν στην αγορά Σύστημα Διαχείρισης Πελατών για εταιρείες του Χρηματοπιστωτικού τομέα, το 2011. Η λύση, με την ονομασία Syntellicore, έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό, ολοκληρωμένο, «all-in-one» προϊόν, το οποίο περιλαμβάνει CRM, Back Office, Trader’s Room και Σύστημα Multi-tier Partner Management. Το Syntellicore χρησιμοποιείται πλέον από Brokers σε 5 ηπείρους. Η βασική δύναμη τουSyntellicore είναι η καινοτόμος δομή του. To Syntellicore έχει μια πρωτοφανή ικανότητα τόσο ως προς την προσαρμογή, όσο και στην επεκτασιμότητα και την ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών, ενώ η συνεχής και γρήγορη ανάπτυξη του το εδρεώνει στις επιχειρήσεις και στην αντίληψη των πελατών τους.

Με την ένταξη τουSyntellicore στην αγορά, η Dynamic Works απολαμβάνει μια οργανική, πρωτοφανή για την εταιρεία ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο, η οποία ήταν αποτέλεσμα μιας καλά στοχευμένης στρατηγικής. Μια στρατηγική που έχει αποφέρει μεγάλη επιτυχία. Η ανάπτυξη και η επιτυχία της εταιρείας αποδίδονται επίσης στη ραχοκοκαλιά της εταιρείας, η οποία είναι το προσωπικό της, η προσαρμογή στις τάσεις της αγοράς και η εστίαση σε ένα ευέλικτο και αποδοτικό επιχειρηματικό σχέδιο, περιορισμένου ρίσκου.

Η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες της Dynamic Works επέτρεψε στην εταιρεία να εξελιχθεί και να θέσει τον πήχη ψηλότερα, επικεντρώνοντας πάντα στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του προϊόντος και αναζητώντας συνεχώς νέες τεχνολογικές καινοτομίες.

«Η Dynamic Works είναι πραγματικά περήφανη που έχει διακριθεί ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων. Η αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας μας τα τελευταία δύο χρόνια οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη. Είναι σπουδαίο ότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από ένα αξιόλογο Πανευρωπαϊκό ίδρυμα», δήλωσε ο Άγγελος Γρηγορίου, Διευθύνων Σύμβουλος της DynamicWorks.

Ο AdrianTripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, δήλωσε τα εξής: «Οι εταιρείες που επιλέγονται ως«Ones to Watch» είναι οι πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές στην Ευρώπη»

Συνέχισε: «Το ταλέντο και η επιμονή από καρδιάς αυτών των επιχειρήσεων δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν στην ευημερία της Ευρώπης. Αυτός ο κατάλογος αριστείας «Ones to Watch» αποτελεί σημείο αναφοράς της επιτυχίας για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.»

Η Dynamic Works, κατά τα επόμενα χρόνια, αναμένει σημαντική αύξηση των ευκαιριών που σχετίζονται με την τεχνολογική πρόοδο στον Χρηματοπιστωτικό τομέα.