You are here

H Ελληνική Τράπεζα στην έκθεση Property 2008

12/05/2008 14:21
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Ελληνικής Τράπεζας στην 5η έκθεση «Ακινήτων & Ανάπτυξης Γης – Property 2008».

Πολλοί ενδιαφερόμενοι πέρασαν από το περίπτερο της Τράπεζας και πληροφορήθηκαν σε λεπτομέρεια για τις δανειοδοτικές επιλογές που τους προσφέρουν τα στεγαστικά δάνεια της Ελληνικής Τράπεζας, με βάση τα δικά τους ιδιαίτερα δεδομένα, το δικό τους οικονομικό προφίλ.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι λειτουργοί της Τράπεζας που στελέχωναν το περίπτερο, ενημέρωσαν το ενδιαφερόμενο κοινό για τα ευέλικτα στεγαστικά σχέδια που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών, με τους καλύτερους όρους της αγοράς και με περιθώριο επιτοκίου από 0,99%.

Τα στεγαστικά σχέδια της Ελληνικής Τράπεζας απευθύνονται σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού, σε νεαρά ζευγάρια και σε οικογενειάρχες, αλλά και σε φοιτητές ή ακόμα και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να στεγάσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Υπάρχουν ακόμα δανειοδοτικά σχέδια για την αγορά εξοχικής κατοικίας, τόσο από Κύπριους κατοίκους όσο και από μη μόνιμους κατοίκους Κύπρου.

Πολλές από τις πρόνοιες των στεγαστικών δανείων είναι πρωτοποριακές και προσφέρουν ουσιαστικά πλεονεκτήματα στον πελάτη. Το ευνοϊκό συνολικό κόστος και τα επιπρόσθετα οφέλη των στεγαστικών σχεδίων της Ελληνικής Τράπεζας, σε συνάρτηση με την άρτια εξυπηρέτηση του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου και την προσωποκεντρική αντιμετώπιση του κάθε πελάτη, καθιστούν τα στεγαστικά της Ελληνικής Τράπεζας την καλύτερη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τα καταστήματα της Τράπεζας, τη Γραμμή Εξυπηρέτησης (τηλ. 8000 9999) και το διαδίκτυο: www.hellenicbank.com.