You are here

H εταιρεία Karpasia Health Products Ltd νέο μέλος του Ομίλου C.A.Papaellinas

10/01/2019 18:10

O Όμιλος C.A.Papaellinas, ο ισχυρότερος Όμιλος προϊόντων ομορφιάς και υγείας στην Κύπρο,  στο πλαίσιο της μεθοδικής του επέκτασης, προχώρησε στην εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Karpasia Health Products Ltd. 

Η Karpasia Health Products Ltd έχει χαράξει μια σημαντική διαδρομή στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των φυτικών θεραπευτικών σκευασμάτων. Με την ένταξη της Karpasia στη μεγάλη οικογένειά του, ο 'Ομιλος C.A.Papaellinas δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ηγετική του θέση στον τομέα του Φαρμακείου και ενισχύει, παράλληλα, την παρουσία του και σε άλλες κατηγορίες που παρουσιάζουν δυναμική προοπτική.

Η εταιρεία Karpasia Health Products Ltd ιδρύθηκε το 1985, με αποστολή τη διάθεση στον Κύπριο καταναλωτή και στο Φαρμακοποιό-συνεργάτη, ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές, προερχόμενων από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς, σε επίπεδο εμπειρίας, επιστημονικής έρευνας, κάλυψης αναγκών. Αντιπροσωπεύει καταξιωμένα ονόματα όπως: η G.R. Lanes Health Products Ltd, Lifeplan, 'Ομιλος Σαράντη, ISOPLUS Α.Ε., YOGI TEA, Se-cure Pharmaceuticals Ltd, Natural Balance, Optima Health & Solutions, Ιnternational Health Solutions, Absolute Aromas, Ν.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Ainsworths, The Heatpack Company, Burkhard's Herbal.

H ομάδα της Karpasia Health Products Ltd αποτελείται από 13 άτομα και η ιδρυτής και δημιουργός της, κα 'Αννα Γιάλλουρου, συνεχίζει στη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Karpasia Health Products Ltd, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.karpasiahealth.com.

Στην υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής του Ομίλου C.A.Papaellinas, η έννοια της ποιότητας έχει κομβική θέση. Γιατί μόνο μέσα από την ποιότητα υπηρεσιών και εγνωσμένης αξίας προϊόντων γίνεται πράξη η αποστολή του Ομίλου: Να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να αισθάνονται καλύτερα.