You are here

H GCC Computers, ‘Top Enterprise Partner of the Year’

11/02/2019 08:50

Στα πλαίσια του ”HPE Greece Annual Partner Event 2019” για τους συνεργάτες Ελλάδος και Κύπρου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα, η GCC Computers βραβεύτηκε ως o «Top Enterprise Partner of the Year».

Η GCC ήταν, για μια ακόμη χρονιά, ο συνεργάτης με την κορυφαία επίδοση στις πωλήσεις εταιρικών προϊόντων ανάμεσα στο σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της Hewlett Packard Enterprise. Εκτός από τον όγκο πωλήσεων που πέτυχε, λήφθηκε υπόψη και η άριστη επίδοση της GCC καθώς σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία, πολύπλοκες και σημαντικές λύσεις για τους πελάτες της.

Tο βραβείο απονεμήθηκε στην GCC από τον κ. Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Partner Business Manager for Greece and Cyprus, HPE.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Sales Director της GCC Computers, κος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου δήλωσε: ‘’Η βράβευση της GCC από την Hewlett Packard Enterprise είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H GCC εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της καθώς και διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.’

Η φετινή βράβευση της GCC, όπως και οι βραβεύσεις των προηγούμενων χρόνων, και η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνει από την HPE, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο, οφείλεται μεταξύ άλλων στην επιτυχή, σταθερή και πιστή συνεργασία της εταιρίας με την HPE, καθώς και στις επιδόσεις της εταιρίας, βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων.