You are here

H Giovani Homes στηρίζει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στην καλαθόσφαιρα!

18/10/2021 12:05

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν πρόσφατα η Giovani Homes και η ομάδα καλαθόσφαιρας της Ένωσης  Νέων Παραλιμνίου (ΕΝΠ). Για την περίοδο 2021-2022, η Giovani Homes θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας που μετονομάστηκε σε GIOVANI ΕΝΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Giovani Homes διατηρεί συνεργασία και με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΝΠ, η οποία ανανεώθηκε και για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η  Ένωση Νέων Παραλιμνίου διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου σάλας, με τη συμμετοχή πολλών νέων της ευρύτερης περιοχής.

Οι «Βυσσινί», όπως αποκαλούνται οι αθλητές και οι φίλοι του σωματείου, αποτελούν παράδειγμα αφοσίωσης στα ιδεώδη του αθλητισμού, καθώς παραμένουν πιστοί του ομαδικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας καθ’ όλη τη διάρκεια ύπαρξης της ΕΝΠ.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της Giovani Homes είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που στέκονται στο πλευρό ενός σωματείου με ιστορία και αξίες. Για την εταιρεία, το επιχειρείν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία, που διαχρονικά στηρίζει σε όλους τους τομείς. Η προσφορά της Giovani Homes στον αθλητισμό στόχο έχει την ανάδειξη της σημασίας της σωματικής και πνευματικής καλλιέργειας, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.

Κάθε κοινωνία οφείλει να προωθεί μέσω του αθλητισμού τη φυσική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η υπομονή, η αγωνιστικότητα, η αυτοπεποίθηση και η κοινωνικότητα. Η εταρεία Giovani Homes είναι περήφανη που συμβάλλει σε όλα αυτά με τον δικό της τρόπο και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.