You are here

H Harris Kyriakides σύμμαχος του πολυαναμενόμενου TEDxLimassol

16/09/2022 10:41

To TEDxLimassol, ο δημοφιλής συνεδριακός θεσμός, υποστηρίζεται ένθερμα από την Ηarris Kyriakides μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο.

Με θέμα “Living on the edge”, επιστρέφει το ΤΕDxLimassol, στις 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, με τη δικηγορική εταιρεία Harris Kyriakides να υποστηρίζει το πολυαναμενόμενο συνεδριακό θεσμό.

Η Ηarris Kyriakides βρίσκεται διαχρονικά κοντά σε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που έχουν σκοπό τη διάδοση γνώσεων, την πνευματική καλλιέργεια και την επαφή με ερεθίσματα, ιδέες και ανθρώπους που ευνοούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων και προωθούν τη δημιουργικότητα και την πρωτοποριακή σκέψη. Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον τομέα της εξακολουθεί να στηρίζει την αριστεία και βοηθά στη διάδοση ιστοριών επιτυχίας, καινοτομίας, δύναμης και αλλαγής, που εμπνέουν το κοινό.

Το TEDxLimassol, με σύμμαχο την Harris Kyriakides, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποτελέσουν μέρος μιας εκδήλωσης, που στόχο έχει να εμπνέει και να προάγει τη γνώση και την καινοτομία σε καίρια ζητήματα. Μέσα από 15 ενδιαφέρουσες ομιλίες καθώς και άλλες δραστηριότητες οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να τροφοδοτηθούν με νέες ιδέες και αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης και της επιστήμης.

Η Ηarris Kyriakides με τη στήριξή της στο διεθνούς εμβέλειας αναγνωρισμένο θεσμό του ΤΕD δίνει πρόσβαση στο καινούριο, στην πρωτοτυπία, την καινοτομία, την αλλαγή. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο το TEDxLimassol με ιστορίες και παρουσιάσεις δοσμένες από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους που βρίσκονται στην πρωτοπορία της επιστήμης θα καλλιεργήσει τη συζήτηση και το διάλογο στο εγχώριο κοινό.

Η Harris Kyriakides είναι μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1976 στη Λάρνακα. Με γραφεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι και παρουσία στην Πάφο, 12 συνεταίρους, 30 δικηγόρους και περισσότερους από 60 επαγγελματίες παρέχει υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην εξειδίκευση μέσω τμημάτων που καλύπτουν συγκεκριμένους τομείς δικαίου. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία τόσο στον δικαστηριακό όσο και εξωδικαστηριακό τομέα και ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Έχει συμβουλεύσει επανειλημμένα εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς οργανισμούς και εκπροσωπεί κορυφαίους πελάτες από διάφορους τομείς και επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ακινήτων, τηλεπικοινωνιών, ναυτιλίας, ενέργειας, κατασκευών, αυτοκινητοβιομηχανίας, τουρισμού και αναψυχής, διαφήμισης και άλλων. Η Harris Kyriakides ως οργανισμός όσο και οι δικηγόροι της έχουν αναδειχθεί στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης μετά από ανεξάρτητες έρευνες για νομικούς επαγγελματίες από γνωστούς διεθνείς ερευνητικούς οίκους www.harriskyriakides.law.

Τον Νοέμβριο με την υποστήριξη της Harris Kyriakides η Λεμεσός εντάσσεται ξανά στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα ΤED Event και η πόλη μετατρέπεται  ως το επίκεντρο επιστημονικών και τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στο www.tedxlim.com.

Για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και τα νέα για το TEDxLimassol, μπορείτε να το βρείτε:

Στο Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLimassol.

Και Twitter: https://twitter.com/tedxlimassol.