You are here

H Hewitt ενισχύει την συμβουλευτική της ομάδα στην Κύπρο με την πρόσληψη του Παντελή Αργυρού

09/04/2008 09:41
Η Hewitt Associates, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αναλογιστών και συμβούλων σε θέματα παροχών προσωπικού και επενδύσεων για συνταξιοδοτικά ταμεία παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα τη πρόσληψη του Παντελή Αργυρού στην συμβουλευτική της ομάδα στην Κύπρο.

Ο Παντελής έρχεται στη Hewitt μετά από δύο χρόνια στην εταιρία Towers Perrin όπου εργαζόταν στο διεθνές της τμήμα στο Λονδίνο και προσέφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς. Προηγουμένως, εργαζόταν στο Τμήμα του Κυβερνητικού Αναλογιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας αναλογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κρατικά συνταξιοδοτικά συστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο Παντελής, ο οποίος είναι εγκεκριμένος αναλογιστής του Ινστιτούτου Αναλογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει δίπλωμα (BSc Hons) στις Αναλογιστικές Σπουδές από το London School of Economics.

Ο Παντελής Αργυρού δήλωσε:

"Η Hewitt μου πρόσφερε μια εξαιρετική ευκαιρία να επεκτείνω την εμπειρία μου στην αγορά της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για τις αγορές της περιοχής σχετικά με τις παροχές προσωπικού και τις συντάξεις, με μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες για συμβουλευτικές υπηρεσίες. Είμαι ευχαριστημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ σε μια πολύ πετυχημένη και ταλαντούχα ομάδα με δυνατή παρουσία και αυξανόμενη πελατειακή βάση στη Κύπρο, στην Ελλάδα και στη γύρω περιοχή."

Ο Φίλιππος Μαννάρης, 0ιευθυντής της Hewitt Associates στη Κύπρο, δήλωσε: "Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που κάποιος με την ενέργεια και ικανότητα του Παντελή προστίθεται στην ομάδα μας στη Λευκωσία. Έχει έρθει σε μας με τις καλύτερες συστάσεις και με άριστη φήμη τόσο για τις ικανότητες του αλλά και για την εμπειρία του στην διαχείριση διεθνών πελατών και κυβερνητικών έργων. Η Hewitt έχει πετύχει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο
στην Κυπριακή αγορά αλλά και στις χώρες της Μέσης Ανατολής τα τελευταία δύο χρόνια και αποτελεί σήμερα ένα από τους κύριους προμηθευτές αναλογιστικών υπηρεσιών σε συστήματα κοινωνικής ασφάλισης (συντάξεων & υγείας) αλλά και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, της ευρύτερης περιοχής. Ο Παντελής θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στην ευρύτερη περιοχή και διαθέτει το βάθος της γνώσης και πείρας που ζητούν οι πελάτες μας."

Σχετικά με τη Hewitt

H Hewitt Associates (NYSE: HEW) είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες αναλογιστών και συμβούλων σε θέματα παροχών προσωπικού παγκοσμίως με 88 γραφεία σε 35 χώρες και προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερα από 2000 ταμεία συντάξεων. Η Hewitt είναι η μοναδική πολυεθνική εταιρία αναλογιστών με παρουσία στη Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της περιοχής. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hewitt.com.cy.