You are here

H J&X Superheating Ltd επέλεξε τις λύσεις της SoftOne Κύπρου

23/09/2019 11:05

Η J&X Superheating LTD, εταιρεία χονδρικής πώλησης υδραυλικών προιόντων επέλεξε τις καινοτόμες λύσεις Soft1 ERP και CRM της SoftOne Κύπρου, μέλος του Group Olympia Ltd, για τον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών της υποδομών.

Οι εφαρμογές ERP & CRM της SoftOne, καλύπτουν απόλυτα τις καθημερινές λειτουργίες της J&X Superheating LTD, επιτρέποντας στα στελέχη πωλήσεων να εκτελούν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η διαχείριση αποθεμάτων, η ανάλυση ειδών και η παρακολούθηση πωλήσεων. Παράλληλα, η απλοποίηση χρονοβόρων σημαντικών εργασιών όπως η τιμολόγηση και η διαχείριση παραγγελιών και αποθεμάτων απάλλαξε την εταιρεία από τη γραφειοκρατία και εκμηδένισε την πιθανότητα λαθών, επιτυγχάνοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες της.

Σχολιάζοντας την εγκατάσταση του νέου λογισμικού της SoftOne, ο ιδιοκτήτης της J&X Superheating Ltd, Χάρης Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Το νέο μας λογισμικό χαρακτηρίζει η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιλογή μας να εμπιστευτούμε την SoftOne για τη λύση λογισμικού μας καθώς ήδη παρατηρήσαμε βελτιστοποίηση των εσωτερικών μας διαδικασιών και διευκολύνθηκε η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής μας. Μετά την εγκατάσταση του, η Superheating βρίσκεται σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της με περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια».

Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι 6 εταιρείες του Ομίλου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες, η διανομή προϊόντων τεχνολογίας και το business software www.groupolympia.com/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

  • Δημήτρη Κυριαζή, υπεύθυνος επικοινωνίας Olympia Group, 210 8181591, [email protected]
  • Παναγιώτη Γρηγορίου, V+O Communication, +35722447705, [email protected]