You are here

H κα. Νεοφύτου κέρδισε διαμονή σε ξενοδοχεία αξίας €10.000, χρησιμοποιώντας την κάρτα της Marfin Laiki Bank!

02/10/2009 15:14
Θέλετε κι εσείς να κερδίσετε πολύ μεγάλα δώρα; Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιείτε τις χρεωστικές κάρτες ή τις κάρτες Prepaid Visa της Marfin Laiki Bank για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του μεγάλου μηνιαίου δώρου του σχεδίου επιβράβευσης “Win Big”.

Το μεγάλο δώρο Αυγούστου ήταν διαμονή σε ξενοδοχεία αξίας €10.000 για ένα χρόνο.

Τυχερή αναδείχθηκε η κ. Νεοφύτα Νεοφύτου, η οποία χρησιμοποίησε τη χρεωστική κάρτα της Marfin Laiki Bank και πλέον, για ένα ολόκληρο χρόνο, θα μπορεί να απολαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχεία, εντελώς δωρεάν.

Η κλήρωση έγινε στα γραφεία της Υπηρεσίας Καρτών στις 9/9/09, παρουσία της νομικής συμβούλου της Τράπεζας. Σ΄ αυτή συμμετείχαν όλοι οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών Marfin Laiki Bank και των καρτών Prepaid Visa που χρησιμοποίησαν την κάρτα τους για αγορές τον Αύγουστο . Κάθε κίνηση της κάρτας ήταν αυτόματα και μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την παράδοση του δώρου στην κ. Νεοφύτα Νεοφύτου, από τον Προϊστάμενο Ανάπτυξης Εργασιών της Υπηρεσίας Καρτών της Marfin Laiki Bank κ. Φώτη Χατζηκωστή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο επιβράβευσης “Win Big” ή για να αποκτήσετε τη δική σας κάρτα της Marfin Laiki Banκ, τηλεφωνήστε στην Τηλετράπεζα τηλ. 8000-2000 ή επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας ή το www.laiki.com.