You are here

Χ. Λοϊζίδης: Θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα

13/08/2020 10:47

Κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου 2020 του «Ξενοδόχου»

Καθώς το καλοκαίρι του 2020 βαίνει προς το τέλος του, ο ξενοδοχειακός τομέας της Κύπρου μετρά τις τεράστιες πληγές που προκάλεσε και προκαλεί η πανδημία Covid-19. O πλέον ισχυρός πυλώνας της κυπριακής οικονομίας κρατείται όμηρος στα υποχρεωτικά μέτρα που επιβάλλονται για την προστασία της υγείας αλλά και τη ίδιας της ζωής των πολιτών, χωρίς να φαίνεται ακόμα φως για το πότε αυτή η κρίση θα φτάσει στο τέλος της. Παρόλα ταύτα, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χάρης Λοϊζίδης, στο άρθρο του στο νέο τεύχος του περιοδικού «Ξενοδόχος», τονίζει ότι «δεν τα βάζουμε κάτω, θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα να επαναφέρουμε τη Βιομηχανία μας εκεί που της αρμόζει».

Σε άλλες στήλες του τεύχους 49, του περιοδικού Ξενοδόχος, καταγράφονται στατιστικές και εκτιμήσεις από το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου αλλά και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και την ΙΑΤΑ, για τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού στον παγκόσμιο Τουρισμό. Φιλοξενούνται, επίσης, ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα και αναλύσεις για τον τουρισμό και την οικονομία.

Ο «Ξενοδόχος» είναι το επίσημο περιοδικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται, επίσης, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.