You are here

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ κοντά στα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της Λάρνακας

10/08/2018 12:36

Κύριος Χορηγός του Φεστιβάλ Λάρνακας 2018

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στήριξε ως Κύριος Χορηγός στο ετήσιο Φεστιβάλ Λάρνακας, που διοργάνωσε τον Ιούλιο ο Δήμος της πόλης του Ζήνωνα. Η Εταιρεία στηρίζει διαχρονικά πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Λάρνακας, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη της πόλης στους τομείς των τεχνών και τον γραμμάτων.

Το Φεστιβάλ Λάρνακας 2018, για άλλη μια φορά, εμπλούτισε την πολιτιστική ατζέντα της πόλης. Με επίκεντρο το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, από τις 2 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018, η Λάρνακα έγινε πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους. Ένας μήνας με πληθώρα πολιτιστικών επιλογών: Συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, ποιητικές βραδιές και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Ο πολιτισμός κατέχει βασική θέση στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Ενστερνιζόμενη την αρχή ότι η πολιτιστική κληρονομιά μιας χώρας προσδιορίζει τον χαρακτήρα της στο παρόν και το μέλλον, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει δραστηριότητες που ενισχύουν την πολιτιστική και ιστορική παράδοση του τόπου.