You are here

H Photos Photiades Breweries ενισχύει την νέα γενιά επαγγελματιών

23/07/2021 13:25

Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας για 6η συνεχή χρονιά

Το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας της Photos Photiades Breweries, προσφέρεται για έκτη συνεχή χρονιά και δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους απόφοιτους επιστήμονες να αναπτύξουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους, μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που ενθαρρύνει την καινοτομία, την επιχειρηματική αριστεία και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Το 12μηνο πρόγραμμα της Photos Photiades Breweries, προσφέρει φέτος τη δυνατότητα σε νέους απόφοιτους των Σχολών Χημείας, Χημικής Μηχανικής, Επιστήμης Τροφίμων και Ζυθοποιίας με όραμα και πάθος, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη. Υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρου μέντορα, ο υποψήφιος θα ενισχύσει τις επαγγελματικές προοπτικές του, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και την πλούσια παράδοση του ζυθοποιείου της εταιρείας, καθώς επίσης και τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με κορυφαίους, διεθνούς εμβέλειας οργανισμούς, όπως η Carlsberg Δανίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Photos Photiades Breweries, κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου, μιλώντας για το πρόγραμμα, δήλωσε: «Στόχος μας να καταστούμε αρωγοί στην προσπάθεια της νέας γενιάς ταλέντων για μια επιτυχημένη απασχόληση και να τη βοηθήσουμε να αναπτύξει τα χαρακτηριστικά εκείνα που πραγματικά έχει ανάγκη η οικονομία και η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας. Η μεγάλη ανταπόκριση και ο ζήλος που έχουν επιδείξει οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα, αλλά και η επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία τους μετά την ολοκλήρωση του, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη στήριξης των νέων για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσα από σύγχρονους μεγάλους οργανισμούς».

Ο Άγγελος Γιαννακού, μιλώντας με ενθουσιασμό για την προσωπική του μοναδική εμπειρία στο πρόγραμμα είπε: «Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στην αντίληψη μου η αγγελία για το Internship στο Ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries, και ως νέος απόφοιτος στη Χημική Μηχανική υπέβαλα αμέσως αίτηση. Με τη συνεχή καθοδήγηση από τους διευθυντές παραγωγής, επόπτες και μηχανικούς του ζυθοποιείου, ανέπτυξα τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, έμαθα πως είναι να ανήκεις σε μια ομάδα και πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και κάποιες φορές κάτω από πίεση. Πέραν από την εφαρμογή των ακαδημαϊκών γνώσεων, κατόρθωσα να διευρύνω σημαντικά τις δεξιότητες μου. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το internship να ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου και να γίνει το κλειδί της καριέρας και εξέλιξης μου, καθώς ανέλαβα στην εταιρεία τον νέο εξιδεικευμένο ρόλο του Industrial Operations Analyst».