You are here

H PricewaterhouseCoopers είναι υπερήφανη για τους 18 υποτρόφους της για το 2008-2009

22/04/2008 14:03
Οι υπότροφοι βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας

Αθήνα, 22 Απριλίου, 2008 – Μπροστά σε ένα κοινό 1.200 ατόμων, στελέχη επιχειρήσεων και αριστούχους φοιτητές, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου ηγεσίας και ανθρώπινου δυναμικού της PricewaterhouseCoopers στην Ελλάδα (PwC), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Χρίστος Σιάτης, βράβευσε τους 18 υποτρόφους για το 2008-2009.

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για εμάς στην PwC να τιμούμε κάποια ξεχωριστά νέα παιδία, τους υπότροφους της PricewaterhouseCoopers για το 2008, που μας κάνουν όλους υπερήφανους. Φέτος, το πρόγραμμα υποτροφιών της εταιρείας μας, διευρύνθηκε σε 18, από 6 που ήταν την προηγούμενη χρονιά. Και αυτό γιατί θέλουμε να δώσουμε στους αριστούχους νέους τις ευκαιρίες και την απαραίτητη καθοδήγηση, προκειμένου να εξελιχθούν στους ηγέτες του μέλλοντος,» δήλωσε ο κ. Σιάτης.

Οι υποτροφίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PwC που εστιάζει στους αριστούχους νέους. Στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι να συμβάλλει στον περιορισμό του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης που επικρατεί σήμερα στην αγορά εργασίας. Τα προγράμματα πλήρους φοίτησης αφορούν κυρίως αποφοίτους AEI και προσφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Management, Οικονομικά και Τεχνολογία. Τα προγράμματα μερικής φοίτησης απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων για να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Executive MBA) ή Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι υπότροφοι για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης είναι οι: Άρτεμις Δάμαη (απόφοιτος του ΑΣΟΕΕ), Παναγιώτης-Δημοσθένης Κωστούλας (απόφοιτος του ΑΣΟΕΕ), Δημήτρης-Παναγιώτης Μπατσούλης (απόφοιτος του ΕΜΠ), Μαργαρίτα Νυφούδη (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Βασιλική Παναγιώτου (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών), Χρήστος Παπαγεωργίου (απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων), Γιάννης Παυλόπουλος (απόφοιτος του ΑΣΟΕΕ), Κωνσταντίνος Πρωτονοτάριος (απόφοιτος του ΕΜΠ), Μάριος Σελεβίστας (απόφοιτος του ΠΑΠΕΙ), Νικόλαος Ταραμάς (απόφοιτος του ΕΜΠ) και Χρυσούλα Χελιδονάκη (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Οι υπότροφοι, στελέχη επιχειρήσεων, για τα προγράμματα μερικής φοίτησης είναι οι: Γεωργία Βλαχάκη (Αγροτική Τράπεζα), Κατερίνα Γεωργοπούλου (Marfin Egnatia Bank), Αθανασία Ζαχαροπούλου (Cadbury Hellas), Γιάννης Μπομπάκος (KAT), Γεράσιμος Παπαλεβέντης (Εθνική Π&Κ Χρηματιστηριακή), Δημήτρης Φακάζης (ΕΛ.ΤΑ.) και Αδαμαντία Χριστοφιλοπούλου (Eurobank).

«Αναμφισβήτητα η πρωτοβουλία της PwC να προσφέρει ένα οικονομικό βοήθημα όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε ένα αριθμό αξιόλογων νέων ώστε να πραγματοποιήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές που επιθυμούν, είναι τουλάχιστον αξιέπαινη,» ανέφερε η υπότροφος Αθανασία Ζαχαροπούλου. Η κα. Μαργαρίτα Νυφούδη συγκινημένη για βράβευσή της προσέθεσε: «Δεν είναι μόνο το χρηματικό ποσό, αλλά και η ηθική επιβράβευση που ένιωσα για προσπάθειες χρόνων σκληρής δουλειάς και μελέτης, γεγονός που με ωθεί να ακολουθήσω μια σταδιοδρομία με στόχο τη διαρκή εξέλιξη τόσο του ίδιου του εαυτού μου όσο και της κοινωνίας γενικότερα, ανταποκρινόμενη, με τη σειρά μου, στις προσδοκίες όσων με εμπιστεύτηκαν για την υποτροφία.» «Σαν άνθρωπος έχω μάθει να αναγνωρίζω τις θετικές συμβολές στη ζωή μου, αλλά και να καταδικάζω τα κακώς κείμενα. Έτσι, κατά την διάρκεια της βράβευσής μου, αναγνώρισα διπλά τη συμβολή των υποτροφιών σε μία εκπαιδευτική κοινωνία που βρίθει από εμπόδια και δυσκολίες,» σχολίασε ο κ. Γιάννης Παυλόπουλος.